Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι στην Εύβοια

Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι στην Εύβοια
14 Απριλίου 2012, 18:44
A+ A-
Τους φέρνει το Επιμελητήριο, προκειμένου να προβάλουν το νησί στη Ρωσία, για προσέλκυση τουριστών.

To Επιμελητήριο Εύβοιας οριστικοποίησε την επίσκεψη Ρώσων TOUROPERATORS ( τουριστικών πρακτόρων) και δημοσιογράφων στην Εύβοια, η οποία θα πραγματοποιηθεί οριστικά στις 21 - 24  Απρίλιου, με σκοπό την προβολή του νησιού στη Ρωσία.   

Η αποστολή των Ρώσων επισκεπτών, θα αποτελείται από 15 άτομα και θα περιλαμβάνει 8 τουριστικούς πράκτορες και 7 δημοσιογράφους. Οι δημοσιογράφοι αντιπροσωπεύουν τα μεγαλύτερα τουριστικά έντυπα και το μεγαλύτερο εθνικό κανάλι της Ρωσίας  (ΟΡΤ) και θα κάνουν ιδιαίτερες εκπομπές για την Εύβοια.

Κατά την επίσκεψη αυτή, οι φιλοξενούμενοι θα περιηγηθούν στα σημαντικότερα σημεία του νησιού, με στόχο να προβληθεί άμεσα και κατά τον αποδοτικότερο δυνατόν τρόπο η Εύβοια, οι φυσικές ομορφιές της, ο ιστορικός πλούτος της, η τουριστική υποδομή της, η φιλοξενία της, τα προϊόντα της, οι  υπηρεσίες της.

Η επίσκεψη είναι αποτέλεσμα της πολύ σημαντικής πρωτοβουλίας που έχει αναπτύξει το Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Ελληνορωσικό Επιμελητήριο, συνεχών δράσεων, με σκοπό την προώθηση οικονομικών και εμπορικών συνεργασιών με ρωσικά οικονομικά και επιχειρηματικά φόρουμ και την προώθηση των ευβοϊκών προϊόντων και υπηρεσιών στην αγορά της Ρωσίας. 

Ένα από τα ατού της Εύβοιας είναι σίγουρα οι πανέμορφες παραλίες της (φωτό), οι οποίες πρέπει να διαφημιστούν κατάλληλα στους Ρώσους επισκέπτες. 

Επιστροφή