Μέρκελ ή Λαγκάρντ: Ποια είναι πιο αντιπαθητική;

Μέρκελ ή Λαγκάρντ: Ποια είναι πιο αντιπαθητική;
10 Ιουνίου 2012, 13:00
A+ A-
Χαλκιδέοι και Χαλκιδέες ψηφίζουν ποια από τις δύο κυρίες είναι χειρότερη και από ...κακιά πεθερά.
Δύο γυναίκες έχουν κάνει ...κόλαση τη ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων. Είναι η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ και η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.

Κατέχοντας δύο θέσεις κλειδιά στην παγκόσμια οικονομική σκηνή παίρνουν αποφάσεις, οι οποίες καταδικάζουν σε φτώχεια εκατομμύρια Έλληνες και δεν δέχονται ούτε κουβέντα για κάποια ελάφρυνση των όρων  δανεισμού και χαλάρωση των σκληρών μέτρων του μνημονίου.

Η εξωτερική τους εμφάνιση συνάδει με τον χαρακτήρα τους. Όσο ... ξινισμένη φαίνεται η έκφραση του προσώπου τους, τόσο ...ξινές είναι και οι αποφάσεις, που λαμβάνουν. Έχουν καταντήσει χειρότερες και από ...κακιές πεθερές.

Αλήθεια έχετε σκεφτεί ποια είναι η πιο αντιπαθητική; Το ερώτημα αυτό θέσαμε σε Χαλκιδέους και Χαλκιδέες, οι οποίοι ψήφισαν την πιο ...κακιά από τις δύο γυναίκες. Διαβάστε τις απαντήσεις, για να διαπιστώσετε ποια παίρνει το ... βραβείο της μεγαλύτερης κακιάς της ανθρωπότητας.



Ο Νίκος Ιωάννου, χωρίς να πολυσκεφτεί, μας απάντησε: " Η πιο κακιά είναι η Λαγκάρντ, αυτό φαίνεται και από την σιλουέτα της. Είναι τόσο αδύνατη, γιατί ...τρώγεται με τις ίδιες τις σάρκες της. Φαντάσου τι έχουμε πάθουμε..."  



Η Θεοδώρα Χορτάτου ( στη φωτό με την κορούλα της Εβίνα) θεωρεί πιο κακιά την Μέρκελ, γιατί όπως λέει: " Είναι πιο απολυταρχική και δείχνει να μην γνωρίζει τι σημαίνει η λέξη άνθρωπος, μόνο από αριθμούς και προϋπολογισμούς γνωρίζει."

 

Την ίδια άποψη, ότι δηλαδή η Μέρκελ είναι πιο κακιά, έχει και η Ελένη Γκίκα ( στη φωτό με το γιο της Χρήστο), η οποία δηλώνει: " Η Μέρκελ θέλει να δει την Ελλάδα αποτελειωμένη, αυτός είναι ο στόχος της, όλο το μένος της το βγάζει στη χώρα μας. Δεν αντιμετωπίζει με την ίδια σκληρότητα την Ισπανία και την Πορτογαλία, που βρίσκονται στην ίδια θέση με μας."



Την Μέρκελ θεωρεί πιο κακιά και η Δέσποινα Κομποθανάση και τονίζει: " Την γυναίκα αυτή την αντιπαθείς μόνο που την βλέπεις. Προσωπικά μου θυμίζει έντονα τον Χίτλερ, όπως τον έχω γνωρίσει από τα βιβλία και τα ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση. Η Μέρκελ του μοιάζει τόσο, λες και είναι κόρη του."


Επιστροφή