Ύποπτο για ...στημένο το ματς Ηρακλής Ψαχνών-Επανομή

Ύποπτο για ...στημένο το ματς Ηρακλής Ψαχνών-Επανομή
14 Μαΐου 2013, 20:14
A+ A-
Έγγραφο-βόμβα από την ΟΥΕΦΑ στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Ο Ντελέκος (φωτό) είχε ...λυτρώσει τον Ηρακλή Ψαχνών πετυχαίνοντας το 4-3, στον αγώνα με την Επανομή ( δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα), αλλά ένα έγγραφο-βόμβα της ΟΥΕΦΑ χαρακτηρίζει το παιχνίδι ύποπτο να έχει στηθεί! 

Την Παρασκευή 10 Μαΐου έφτασε στη ΕΠΟ ένας φάκελος από την ΟΥΕΦΑ, με αναλυτικά στοιχεία, για ελληνικό παιχνίδι το οποίο παρουσίασε ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα και ενδέχεται να έχει χειραγωγηθεί. 

Πρόκειται για την αναμέτρηση Ηρακλής Ψαχνών-Επανομή 4-3, που διεξήχθη στις 24 Απριλίου για την 36η αγωνιστική της Football League. Τα Ψαχνά είχαν προηγηθεί 3-0, ισοφαρίστηκαν σε 3-3 και πήραν τη νίκη στο 87’. 

Την Τρίτη 14 Μαΐου, η ΕΠΟ έστειλε το φάκελο σε όλους τους αρμόδιους φορείς για τα περαιτέρω. Συγκεκριμένα, ο φάκελος διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Αθηνών (προκειμένου να ενταχθεί ο φάκελος στους υπόλοιπους που ερευνώνται), στο υφυπουργείο Αθλητισμού και την αρμόδια διοργανώτρια Αρχή.

Να θυμίσουμε, ότι και πέρσι τέτοιο καιρό, πριν από ένα κρίσιμα ματς του Ηρακλή (με τον Πιερικό) είχε σκάσει σαν βόμβα αλλη μια ...υποψία χειραγώγησης αγωνα (με Καλλιθέα)  της ομάδας των Ψαχνών (βλέπε εδώ και δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ, εδώ ). Ο Ηρακλής αθωώθηκε λίγο αργότερα (βλ. εδώ). Η νέα ...υποψία από την ΟΥΕΦΑ  ήρθε φέτος πριν από τον αγώνα του Ηρακλή με τον Παναιτωλικό (αύριο στις 5, στα Ψαχνά), που είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για την ομάδα του Αγρινίου.

Επιστροφή