ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-1: Κακός δαίμονας η ομάδα της Πάτρας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-1: Κακός δαίμονας η ομάδα της Πάτρας
27 Οκτωβρίου 2013, 21:15
A+ A-
Πρώτη ήττα για την ευβοϊκή ομάδα που έπαιζε με 10 παίκτες από το 64'.

Κακός δαίμονας του Ηρακλή αποδείχθηκε για άλλη μια φορά η Παναχαϊκή. Η ομάδα της Πάτρας έγινε η πρώτη που υποχρέωσε την ομάδα των Ψαχνών σε ήττα και μάλιστα στο γήπεδό της, στον αγώνα που τέλειωσε πριν από λίγο.

Ηταν ο πρώτος αγώνας για τους Ευβοείς τη φετινή περίοδο χωρίς τον Γιώργο Λάμπρου στον πάγκο του, αφού εντελώς ξαφνικά η συνεργασία των δυο πλευρών λύθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι (βλέπε εδώ) και συνοδεύτηκε με την πρώτη ήττα τους.

Για την Παναχαϊκή ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγώνες όπου είχε τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, απέναντι σε μια ομάδα που είχε μια πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα κι αν κέρδιζε, θα βρισκόταν στο κεφαλόσκαλο της βαθμολογίας.

Ο Ηρακλής είχε καλή παρουσία στο σημερινό παιχνίδι ακόμη κι όταν έμεινε με 10 παίκτες αρκετά νωρίς (στο 64'), λόγω αποβολής του Τζανή, ενός από τους σταθερούς και διακριθέντες παίχτες του μέχρι τώρα,

Ο γηπεδούχος στο Α' ημίχρονο είχε επιθετικές στιγμές στην αντίπαλη εστία με τον Κρητικό (κεφαλιά στο 16') και τον Παλαιολόγο (προβολή στο 40') όπου ομως, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ο τερματοφύλακας Λαζαρίδης. Στο 43' οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν μια πιο καλή ευκαιρία με τον Μπερτέν όπου ο Αθανασόπουλος έκανε θαυμάσια απόκρουση, και δυο λεπτά αργότερα ο Ηρακλής είχε κι αυτός την καλύτερη φάση. Ο Παλαιολόγος  μετά από κόρνερ έπιασε την κεφαλιά αλλά πάνω στη γραμμή απέκρουσε ο Κιάσσος.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής απείλησε δυο φορές με τον Τσιμότζι στο 50' και στο 53' και στο 70' πάιζοντας με 10 παίκτες έφθασε κοντά στο γκολ, αλλά στη σέντρα σουτ που επιχείρησε ο Ντάνιελ η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 84' ο Κοντογουλίδης πέτυχε το 0-1.

Η τελευταία προσπάθεια του Ηρακλή για να ισοφαρίσει έγινε στο 89.  Ο Τριανταφύλλου μέσα στην περιοχή των Πατρινών έκανε την προβολή από κοντά αλλά ο Λαζαρίδης είπε απέκρουσε ενστικτωδώς κι έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιόβαν Μιχαΐλοβιτς): Αθανασόπουλος, Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Τζανής, Λάμπρου, Πατσατζόγλου, Τσιμότζι (72' Επιτροπάκης), Μπακομήτρος, Ντάνιελ (72' Νικολόπουλος), Κοιλιάρας, Κρητικός (89' Τριανταφύλλου).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Μπερτέν, Βαγγελόπουλος, Κιάσσος, Βασιλαντωνόπουλος (81' Πλέγας), Λίτσης, Γκαντιάγκα, Φατιόν, Σιτόε, Κοντογουλίδης (89'Σπίνουλας).


Η Football League με μια ματιά


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ...περισσότερα

Επιστροφή