ΒΕΡΟΙΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 2-1: Η πιο γλυκειά ήττα

ΒΕΡΟΙΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 2-1: Η πιο γλυκειά ήττα
31 Οκτωβρίου 2013, 17:55
A+ A-
ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
Μεγάλη πρόκριση στους 16 του κυπέλλου Ελλάδας σημείωσε ο Ηρακλής αποκλείοντας τη Βέροια, ομάδα της Super League, χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε ο Νικολόπουλος, ο οποίος αντικατέστησε και με το παραπάνω τον Τζανή, που αποβλήθηκε στον αγώνα με την Παναχαϊκή.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» δεν μπόρεσε να ανατρέψει τη μεγάλη νίκη που είχαν πετύχει οι ροπαλοφόροι με 3-1 στο στάδιο Ψαχνών. Η Βέροια  νίκησε 2-1, αλλά η ήττα ήταν η πιο γλυκειά για τον Ηρακλή, αφού του έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η ομάδα της Εύβοιας αν και δέχθηκε πολύ νωρίς γκολ (12'), δεν άφησε τους γηπεδούχους να χαρούν αφού πολύ γρήγορα ανασυντάχθηκαν  και στη συνέχεια αχρήστευαν κάθε προσπάθεια της Βέροιας να επιτεθεί.

Συγχρόνως, με ψυχραιμία η ομάδα των Ψαχνών δημιουργούσε και επιθέσεις και  ισοφάρισε στο 33' με αποτέλεσμα να γεμίσει με περισσότερο άγχος τους παίχτες της αντιπάλου του.

Στο δεύτερο ημίχρονο με την ίδια άριστη τακτική ο Ηρακλής ήταν αυτός που έφθασε πρώτος κοντά στο γκολ, αλλά το οριζόντιο δοκάρι ...απέκρουσε για λογαριασμό του Λόπεζ, σε ένα θαυμάσιο σουτ του Κοιλιάρα.

Οσο περνούσε η ώρα ο Ηρακλής κρατούσε πολύ καλά, αλλά προς το τέλος οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν εκμεταλλευόμενοι και κάποια σφυρίγματα που τους ...έφερναν πιο κοντά στην περιοχή του Αθανασόπουλου. Μείωσαν σε 2-1 στο 87', αλλά ήταν αργά για αυτούς.

Το κλασικό ...κανένας δεν υστέρησε από τον Ηρακλή ισχύει με όλη τη σημασία, αλλά πραγματικές «ψυχάρες» ήταν ο Νικολόπουλος, ο Παλαιολόγος, ο Μπακομήτρος, ο Τσιμότζι, ιδιαίτερα δραστήριος ο Ντάνιελ και φύλακας-άγγελος ο Αθανασόπουλος, αφού δεν άφησε να δημιουργηθεί κανένας κίνδυνος για την εστία του, επεμβαίνοντας γρήγορα και αποφασιστικά.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

12'  Η Βέροια ανοίγει το σκορ με σουτ του Σέρβου Μρντάκοβιτς έπειτα από ατομική προσπάθεια του Γεωργιάδη .

33'   Ο Τσιμότζι έστρωσε στον Νικολόπουλο, ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής, κρέμασε τον Λοπεζ και ισοφάρισε.

87'  Ο Καλτσάς με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από κούρσα και σέντρα του Μοχάμεντ. 

ΒΕΡΟΙΑ (Στέφαν Στόικα): Λόπεζ, Αποστολόπουλος, Μπάρμπας, Σισοκό, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Σιόντης, Ζεζίνιο, Σεγκούντο (52' Καλτσάς), Μοχάμεντ, Μρντάκοβιτς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Λάμπρου, Μπακομήτρος, Κοιλιάρας (83' Γκεμίσης), Πατσατζόγλου, Τσιμότζι (87' Ντελεκος), Ντάνιελ, Κρητικός (60 Τριανταφύλλου).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Οι πιθανοί αντίπαλοί του στο κύπελλο



Επιστροφή