Λεβέντης στην Κρήτη ο Ηρακλής Ψαχνών

Λεβέντης στην Κρήτη ο Ηρακλής Ψαχνών
9 Απριλίου 2014, 17:40
A+ A-
Ιδανικό ξεκίνημα στα πλέι-οφ με νίκη στα Περιβόλια
Εξυπνα και ...λεβέντικα έπαιξε στο γήπεδο Περιβολιών, στην Κρήτη, ο Ηρακλής Ψαχνών κι έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι-οφ. Κέρδισε 1-0 τα Χανιά που για τρίτη φορά φέτος δεν μπόρσαν να λυγίσουν την ομάδα της Εύβοιας.

Πολύ δυνατό ήταν το παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, αλλά μόνο μία που έφθανε για να γιορτάσουν μια μεγάλη νίκη οι Ψαχνιώτες. Oι δυο ομάδες τέλειωσαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τις καλύτερες άμυνες στο νότιο όμιλο και επόμενο ήταν να προσέξουν και πάλι τα νώτα τους.


Από πλευράς Ηρακλή  ο Αθανασόπουλος με πολλές σωστές τοποθετήσεις  και βοηθούμενος από τους αμυντικούς του Ηρακλή  δεν άφησαν να δημιουργηθούν ιδιαίτερα επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία τους.

Παράλληλα η ευβοϊκή ομάδα έβγαινε στην κόντρα αλλά ούτε κι αυτή δεν μπόρεσε να κάνει φάση μέσα στην περιοχή. Μέχρι το 76', όμως, που με ένα θαυμάσιο σε συνδυασμό και εκτέλεση γκολ πήρε τη νίκη υποχρεώνοντας την κρητική ομάδα στη δεύτερη ήττα στο γήπεδό της.

Η φάση ξεκίνησε από ωραία μακρινή μπαλιά του Κρητικού στον Μπουμάλ που προχώρησε και την κατάλληλη στιγμή πέρασε  την πάσα λίγο έξω από την περιοχή. Εκεί πετάχτηκε εξυπνα ο Τσιμότζι και με ωραίο κοντρόλ και σουτ έστειλε την μπάλα στο "Γ" της αντίπαλης εστίας κι έγραψε το 0-1 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ

ΑΟ Χανιά: Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας, Μανωλάς, Παγώνης, Πυθαρούλης, Πότσι, Πάγκαλος, Γκούμας, Βασιλόγιαννης (80' Βαλιάνος), Μαραγκουδάκης (67' Λουκίνας), Σκάρος (75' Μπουντόπουλος).

Ηρακλής Ψ.: Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Καλαϊτζίδης (26' Μπακομήτρος), Τζανής, Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Μπουμάλ, Ντελέκος (79' Οχάντζα), Ντάνιελ, Σταμάτης (67' Κρητικός)

Διαιτήτευσε ο κ. Κύζας του Συνδέσμου Δράμας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


ΑΓ.ΒΑΘ.
1ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ19
2ΚΕΡΚΥΡΑ16
3
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ1
3
4
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-2
5
ΧΑΝΙΑ1
1
6
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
0
7
ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ.-0
8ΦΩΣΤΗΡΑΣ-0

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-2

Ηρακλής-Φωστήρας (6 μ.μ., OTE TV)

Νίκη Βόλου-Αιγινιακός (6 μ.μ. OTE TV)


δΕΙΤΕ αΚΟΜΗ:

Μόνο ένας γηπεδούχος χάρηκε

Μόνο ένας γηπεδούχος χάρηκε
[09/04/2014 - 21:20]

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΛΕΪ-ΟΦ ...περισσότερα

Επιστροφή