Ενα θαυμάσιο γκολ και μια ευκαιρία πρόκρισης

20 Ιουνίου 2014, 01:52
A+ A-
Χάθηκε η πρωτιά για την θαυμάσια ομάδα της Μικτής Εύβοιας
Η μεγάλη ευκαιρία για να προκριθεί η Μικτή της Εύβοιας στην επόμενη φάση του Regiions cup χάθηκε στην τελευταία αγωνιστική του τουρνουά μετά το ισόπαλο (1-1) αποτελέσμα με το Σαν Μαρίνο. Aν και σοβάθμησε με τις εκπροσώπους της Σκωτίας και της Σλοβενίας κατετάγη δεύτερη με τη Σκωτία να παίρνει την πρώτη θέση και το εισιτήριο πρόκρισης στη φάση των 32 με +1 γκολ στη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ των τριών ομάδων παιχνίδια (η Σκωτία κέρδισε 3-1 τη Σλοβενία στο φινάλε).









Στο τελευταίο της παιχνίδι η ομάδα της Εύβοιας είχε μια πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο και έδειχνε ότι μπορεί να πάρει το τρίποντο. Παρόλο που ο Σταματάκος ήταν στενά μαρκαρισμένος και σε πολλες περιπτώσεις ανακόπηκε με φάουλ, δημιούργησε κινδύνους για την αντίπαλη εστία, χωρίς όμως, να πετύχει το γκολ που θα της έδινε αέρα νίκης...


Στο β' 45λεπτο η ομάδα του Σαν Μαρίνο ισορόπησε κι έγινε κι αυτή επικίνδυνη στις επιθέσεις της, και ήταν αυτή που πέτυχε πρώτη γκολ στο 70 με τον Ντελαβέρε που είχε μπει αλλαγή στον αγώνα πριν 3 λεπτά. Μάλιστα στη συνέχεια και για ένα 10λεπτο το Σαν Μαρίνο δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Μόνου.









Οι παίχτες της Εύβοιας τα έδωσαν όλα στα τελευταία λεπτά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 89' με ένα εξοχο σε εκτέλεση γκολ του Βεζιρτζόγλου που πήρε την πάσα από τον Ευγενίου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ένα θαυμάσιο σουτ από αριστερά στο αντιθετο "Γ" της αντίπαλης εστίας.




Στη συνέχεια, μετά από δυο λεπτά,  ο σκόρερ μπήκε πολύ καλά από αριστερά έκανε την παράλληλη σέντρα προς τον Σταματάκο άλλα πρόλαβε ο τερματοφύλακας και μλοκαρε την μπάλα. Στη φάση αυτή ο Μανζαρόλι έσπρωξε τον Σταματάκο ο οποίος αντέδρασε και οι δυο παίκτες αποβλήθηκαν.









Και στην επόμενη επίθεση των Ευβοέων ο Καραχάλιος έκανε μια θαυμάσια σέντρα από δεξιά, η μπάλα έφθασε στον Μαστροκώστα που ήταν σε θέση βολής αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο και χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα και μαζί η απ' ευθείας πρόκριση.


 Η Μικτή έπαιξε με τους; Μόνο, Κόκκο, Θωμόπουλο, Μπισμπικόπουλο, Καραχάλιο, Αγραφιώτη (77' Ευγενίου), Σταματάκο, Σιάνο, Ζέρβα, Ξιφαρά (58' Βεζιρτζόγλου), Τσιβίκα (68' Μαστροκώστα).

 - Η αποστολή της Εύβοιας μετά τη θαυμάσια παρουσία της στους αγώνες της Σλοβενίας θα αναχωρήσει από τη Λουϊμπλιάνα αεροπορικώς στις 8.40 (ώρα Ελλάδος) και αναμένεται να φθάσει στην Αθήνα λίγο νωρίτερα από τις 12 το μεσήμέρι του Σαββατου

Επιστροφή