Το στήθος της γυναίκας είναι ο πισινός του άντρα!

Το στήθος της γυναίκας είναι ο πισινός του άντρα!
29 Ιουλίου 2014, 12:36
A+ A-
Μας το λένε Χαλκιδέες στην ερώτηση σεξουαλικής ανατομίας που τους θέσαμε.
Από τα πιο συχνά θέματα συζήτησης στις παρέες είναι η εξωτερική εμφάνιση όσων περνούν από μπροστά μας ή όσων...θυμηθήκαμε να σχολιάσουμε. Οταν φυσικά πρόκειται για άτομα του αντίθετου φύλου, τότε το μάτι εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία.

Στους άντρες, για παράδειγμα, το στήθος μιας γυναίκας έχει την...πρωτοκαθεδρία, όταν τη βλέπουν για πρώτη φορά (και δεύτερη και τρίτη...). Και οι γυναίκες, όμως, εστιάζουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο του ανδρικού σώματος με καθαρά σεξουαλικό κριτήριο, το οποίο δεν άλλο από τα οπίσθια ενός άντρα.

Βέβαια, πολλές θα πουν ότι κοιτούν τα μάτια, τα χέρια κ.α., αλλά είναι σίγουρο πως τα αντρικά οπίσθια παίζουν το ρόλο τους. Γιατί; Σε αυτό μας απάντησαν τα κορίτσια που συναντήσαμε στους δρόμους της Χαλκίδας και ιδού τι μας δήλωσαν.
 
"Πολλές παρέες κοριτσιών συζητούν για το συγκεκριμένο θέμα. Οι γυναίκες κοιτούν τα μπράτσα και τον πωπό ενός άντρα, γιατί αυτά τα σημεία μαρτυρούν πόσο γυμνασμένος είναι" τονίζουν η Βιβή και η Ηρώ Γιαμαρέλου.


Σαν αντίδραση κοιτούν αυτό το σημείο του σώματος των αντρών οι γυναίκες, σύμφωνα με την Βάσω Ζιμπουλέρη. "Αφού αυτοί κοιτάνε το στήθος μας, κάπου πρέπει να κάνουμε focus κι εμείς!" δηλώνει με χιούμορ.

"Πρόκειται για το πιο σεξουαλικό σημείο στο σώμα ενός άντρα" παραδέχεται η Αγγελική Σπανού και το συγκρίνει με το στήθος στη γυναίκα. "Από εκεί μπορείς να κρίνεις πολλά πράγματα για τον αθλητικό ή μη χαρακτήρα του άντρα" συμπληρώνει η ίδια.

Η καλογραμμωμένη Ελενα Παπαδημητρίου κάνει λόγο για σεξισμό στις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων. "Πολλοί άντρες επιμένουν να βλέπουν σεξιστικά τις γυναίκες και οι γυναίκες αντιδρούν ανάλογα. Μία από αυτές τις αντιδράσεις έγκειται στο να σκανάρουν εμφανισιακά τους άντρες κάνοντας...zoom σε αυτό το σημείο!" αναφέρει η ίδια. 

Επιστροφή