Χαλκίδα: Μηχανή χτύπησε πάνω σε αμάξι (φωτό)

Χαλκίδα: Μηχανή χτύπησε πάνω σε αμάξι (φωτό)
15 Αυγούστου 2014, 14:28
A+ A-
Αναστατώθηκε η Εξω Παναγίτσα από το τροχαίο.
Και δεύτερο τροχαίο με θύμα οδηγό μηχανής είχαμε χθες στη Χαλκίδα, το οποίο σημειώθηκε στην Εξω Παναγίτσα στο ύψος του Net Food Cafe (διαβάστε εδώ για το τροχαίο στη Φαρμακίδου). Πέντε λεπτά πριν την έλευση της 15ης Αυγούστου, ο νεαρός οδηγός της μηχανής είχε μαζί του την Παναγία και γλίτωσε τα χειρότερα.

Το ατύχημα συνέβη ως εξής: Το αυτοκίνητο που βλέπετε στη φωτό και το οποίο οδηγούσε επιχειρηματίας της περιοχής επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο προς Αρτάκη πιθανότατα για να κάνει αναστροφή προς Χαλκίδα.

Εκείνη την ώρα, όμως, μηχανή που οδηγούσε νεαρός στο ρεύμα προς Αρτάκη ήρθε και προσέκρουσε πάνω στο αμάξι από την πλευρά του οδηγού. Αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει στο έδαφος ο οδηγός της μηχανής.

Αίματα άρχισαν να τρέχουν από το πρόσωπο του οδηγού και πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε για να δει τι συνέβη και να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Τελικά, ήρθε ασθενοφόρο, αλλά φαίνεται πως ο νεαρός γλίτωσε τα χειρότερα, αφού είχε τις αισθήσεις του. Διακομίστηκε βέβαια στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Στον τόπο του ατυχήματος κατέφτασε και η αστυνομία, η οποία κατέγραψε το συμβάν.

Επιστροφή