Πρεμιέρα χωρίς νίκη

Πρεμιέρα χωρίς νίκη
31 Αυγούστου 2014, 13:00
A+ A-
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ 1-1 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Η επίσημη πρεμιέρα του Ηρακλή Ψαχνών για τη νεα αγωνιστική περίοδο δεν συνοδεύτηκε με νίκη αφου στον πρώτο αγώνα για το κύπελλο ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Επισκοπή και μάλιστα μέσα στην έδρα του.

Η ομάδα της Εύβοιας μπορεί να είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και να προηγήθηκε πριν τη λήξη του, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το 1-0 (σκόρερ ο Φλίγκος στο 22’ έπειτα από ασθενή απόκρουση του Γουναρίδη σε εκτέλεση φάουλ του Πατσατζόγλου).

Στο δεύτερο 45λεπτο η απόδοσή του έπεσε και ο προπονητής κ. Κούτσης είπε ότι «η ομάδα  έχασε τη συνοχή της από τις πολλές διακοπές που σημειώθηκαν σ' αυτό το διάστημα». Ο ίδιος πάντως, έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Η Επισκοπή ισοφάρισε στο 63’ με σουτ του Ράντοβιτς και στη συνέχεια ...ανοίχτηκε. Γι' αυτό και ο προπονητής της Κ. Ανυφαντάκης είπε στο τέλος «...Αν ήμασταν πιο ψύχραιμοι θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη.»

Τη νίκη, όμως, θα μπορούσε να την πάρει στο τέλος (στις καθυστερήσεις) ο Ηρακλής που είχε την καλύτερη ευκαιρία, όταν ο Ποσίνκοβιτς αστόχησε με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ράντι.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Κούτσης): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Πατσατζόγλου, Μπακομήτρος, Παπαδόπουλος, Γκεμίσης, Λόμπα (69' Δηλαβέρης), Νάκας, Ράντι, Ποσίνκοβιτς, Φλίγκος.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Δουμάνης, Δρακάκης (64' Πετράκος), Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Βιγιαφάνε (88' Λιονάκης), Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Ράντοβιτς (90+4' Σπανός).

Διαιτητής: Κορδολαίμης (Ανατ. Αττικής)

Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)


Επιστροφή