Μάχη στήθος με στήθος για Μελέτη-Σόδη

Μάχη στήθος με στήθος για Μελέτη-Σόδη
10 Σεπτεμβρίου 2014, 19:00
A+ A-
Οι δύο γυναίκες θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Στα «μαχαίρια» με την Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται η νέα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σόδη, πάνω στην οποία έπεσαν απότομα τα φώτα της δημοσιότητας αυτήν την εβδομάδα. Η εντυπωσιακή πολιτικός από τη Χίο, που προκάλεσε σάλο στον πολιτικό κόσμο -και όχι μόνο- με το αβυσσαλέο ντεκολτέ με το οποίο παρουσιάστηκε στη Βουλή, έχει παρελθόν, και μάλιστα πολύ ενδιαφέρον, καθώς διατηρεί «ανοιχτούς λογαριασμούς» με τη showbiz, και συγκεκριμένα με τη γνωστή παρουσιάστρια. 

Οπως αποκαλύφθηκε, υπάρχει καταδικαστική απόφαση σε βάρος της Μαρίας Σταυρινούδη-Σόδη, αφού η Ελεονώρα Μελέτη είχε κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας «Mastic Spa», η οποία ανήκει στη νέα βουλευτή και την οικογένειά της, διότι, σύμφωνα με  πληροφορίες, δεν πληρώθηκε ποτέ για την καμπάνια που έκανε ως κεντρικό πρόσωπο. Συγκεκριμένα, η εταιρεία χρωστάει 49.500 ευρώ στη γνωστή παρουσιάστρια. 

Από το 2008 έως το 2010 η λαμπερή TV persona είχε επιλεγεί για να λανσάρει με το πρόσωπό της τα φυσικά προϊόντα της εταιρείας, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη Σοφία Καρβέλα. Μάλιστα, στο ξεκίνημα της καμπάνιας αυτής η εταιρεία είχε εκδώσει και διθυραμβικά δελτία Τύπου, που ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Τα Mastic Spa και τα Εργαστήρια ΣΟΔΗΣ, πρωτοπόροι στην εφαρμογή της Μαστίχας μας στην κοσμετολογία, αλλά και με μεγάλη συνεισφορά στην προβολή της Μαστίχας και του νησιού μας, προχωρούν με ΜΕΛΕΤΗμένες κινήσεις και στον χώρο της επικοινωνίας. Η καταξιωμένη στην τηλεόραση Ελεονώρα Μελέτη θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια το πρόσωπο επικοινωνίας των Mastic Spa, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην επικοινωνία, συμβάλλοντας σε περαιτέρω ανάπτυξη και επίτευξη στόχων και προβολής των Mastic Spa της Μαστίχας και της Χίου».  

Δυστυχώς, η συνεργασία δεν πήγε τόσο καλά όσο θα ήθελαν και οι δύο πλευρές, αφού, όπως αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, η εταιρεία ακόμη και σήμερα της οφείλει το ποσό που είχαν συμφωνήσει, και έτσι η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. 

«Να κριθώ για το έργο κι όχι για το ντεκολτέ μου»

Η Μαρία Σόδη φαίνεται πως... ανάβει φωτιές στο πέρασμά της. Με το που πάτησε το πόδι της στη Βουλή προκάλεσε σάλο με την πληθωρική παρουσία της και τα αποκαλυπτικά ρούχα που είχε επιλέξει, ενώ το δυναμικό ταμπεραμέντο της το έχει δείξει και στον επιχειρηματικό στίβο. Μητέρα δύο παιδιών, είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Σόδη, με τον οποίο το 2000 άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα «Mastic Spa» στο Κολωνάκι και μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει να επεκταθούν σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε αρκετά σημεία στο εξωτερικό, γεγονός που δείχνει πως η νέα βουλευτής γνωρίζει πολύ καλά την ελεύθερη αγορά και το επιχειρείν. 

Η βουλευτής σπούδασε στη Φαρμακευτική Σχολή Αθηνών. Η ενασχόλησή της  με την πολιτική ξεκίνησε δειλά-δειλά το 2009. Πλέον, είναι βουλευτής στη θέση του Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος ορκίσθηκε αντιπεριφερειάρχης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Αν και η πρώτη ημέρα της στη Βουλή ήταν μάλλον επεισοδιακή, αφού την παράσταση έκλεψε το πλούσιο ντεκολτέ της, η όμορφη αισθητικός προτίθεται να κάνει αισθητή την παρουσία της το επόμενο διάστημα με τις πολιτικές παρεμβάσεις της. Αυτό ανέφερε και η ίδια όταν οι συνάδελφοί της έψαχναν να βρουν ένα σακάκι για να το φορέσει την ώρα της ορκωμοσίας, ωστόσο η ίδια δεν φάνηκε να πτοείται, αφού η απάντησή της ήταν: «Ας με κρίνουν για το έργο μου και όχι για το ντεκολτέ μου»!

Επιστροφή