Έχτισε με τσιμέντο τη μάνα της!

Έχτισε με τσιμέντο τη μάνα της!
15 Οκτωβρίου 2014, 11:14
A+ A-
Υπόθεση «Ψυχώ» για μια σύνταξη
Φρικτή ιστορία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Καλαμάτας κι ολόκληρη την Ελλάδα. 56χρονη έχτισε με τσιμέντο την 85χρονη μητέρα της για να μην χάσει τη σύνταξη της νεκρής!

Η 56χρονη γυναίκα τσιμεντάρισε τη μάνα της κάτω από τη βεράντα του σπιτιού τους στην Καλαμάτα και για δύο μήνες έλεγε στους γείτονες ότι η μητέρα της μπήκε σε οίκο ευγηρίας.

Το ανατριχιαστικό μυστικό αποκαλύφθηκε μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η 56χρονη, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών, προφανώς από τύψεις.

Όταν το ασθενοφόρο πήγε στο σημείο να πάρει την παρ' ολίγον αυτόχειρα, ειδοποιήθηκε από τους γείτονες ότι στο σπίτι ζούσε με τη μητέρα της, την οποία όμως είχαν να δουν από τον Αύγουστο.

Όταν η 56χρονη διέφυγε τον κίνδυνο της ζωής της, οι αστυνομικοί τη ρώτησαν για τη μητέρα της, αλλά οι απαντήσεις που πήραν τούς κίνησαν υποψίες.  Ερεύνησαν το σπίτι και από τους γείτονες πληροφορήθηκαν ότι πριν λίγο καιρό, η μικρή αποθήκη κάτω από τη βεράντα, χτίστηκε.

Έτσι, έσπασαν τον τοίχο και αντίκρισαν το πτώμα της 85χρονης τυλιγμένο με σεντόνια που ήταν δεμένα με κολλητική ταινία, ενώ τριγύρω υπήρχαν σακούλες απορριμμάτων. Στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι και ο Αλβανός εργάτης, ο οποίος έχτισε τη βεράντα.

Ο ίδιος αρνείται κάθε συμμετοχή και δηλώνει ότι απλά εκτέλεσε την εργασία χτισίματος που του ζητήθηκε.

Επιστροφή