Έρωτας Αλβανού ποδοσφαιριστή με Ελληνίδα κατέληξε σε γάμο στη Χαλκίδα

Έρωτας Αλβανού ποδοσφαιριστή με Ελληνίδα κατέληξε σε γάμο στη Χαλκίδα
16 Οκτωβρίου 2014, 12:31
A+ A-
Γιατί ο έρως δεν κοιτά εθνικές διαφορές και προκαταλήψεις.
Η ενέργεια Αλβανών να πετάξουν τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι, που έσερνε τη σημαία της "Μεγάλης Αλβανίας", κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Σερβίας-Αλβανίας, μετέτρεψε το γήπεδο σε ρινγκ και προκάλεσε όχι μόνο την διακοπή του αγώνα, αλλά και διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ των δύο χωρών.

Στο χορό της διαμάχης μπήκε, θέλοντας και μη και η Ελλάδα, αφού στη σημαία της "Μεγάλης Αλβανίας" απεικονίζονται η Ήπειρος και η Κέρκυρα, ενώ δεν πέρασαν απαρατήρητες η συμμετοχή στα επεισόδια ποδοσφαιριστή που παίζει στον ΠΑΣ Γιάννινα και οι προκλητικές δηλώσεις άλλου ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

Σε μία προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, αλλά και να αποδειχτεί η αξία του θεού έρωτα, παρουσιάζουμε σήμερα την περίπτωση ενός άλλου Αλβανού ποδοσφαιριστή, του Ηλία Άρα, ο οποίος παίζει στην ομάδα της Θήβας και παντρεύτηκε Ελληνίδα, την Κωνσταντίνα Κοροπούλη.

Τους φωτογραφίσαμε στη Χαλκίδα πρόσφατα και μας είπαν ότι είχαν σχέση για 5 χρόνια, πριν 2 χρόνια παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και σύντομα θα τελέσουν και θρησκευτικό γάμο, ενώ η Κωνσταντίνα επισήμανε ότι οι γονείς της δεν έφεραν την παραμικρή αντίρρηση για το γάμο.

Έτσι είναι, ο έρως δεν κοιτά εθνικές διαφορές και προκαταλήψεις και πολύ καλά κάνει.

Επιστροφή