ΡΕΤΡΟ: Ποιον γνωστό Χαλκιδέο αναγνωρίζεται στη φωτογραφία;

ΡΕΤΡΟ: Ποιον γνωστό Χαλκιδέο αναγνωρίζεται στη φωτογραφία;
23 Οκτωβρίου 2014, 07:00
A+ A-
Παρέλαση μίας άλλης εποχής με κοινό στοιχείο το Κόκκινο Σπίτι.
Αφορμή από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου παίρνει σήμερα το θέμα-ρετρό του egnomi.gr, με την δημοσίευση της φωτογραφίας που βλέπετε. Πρόκειται για φωτογραφία από παρέλαση πριν από 30 και βάλε χρόνια.

Πρόκειται πιθανότατα για μαθητές του 1ου Λυκείου Χαλκίδας, λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης και το εμβληματικό Κόκκινο Σπίτι μας δείχνει ότι μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, στις παρελάσεις να άλλαξαν πολλά, αλλά όχι και ο τόπος συγκέντρωσης των μαθητών, μπροστά στο δεύτερο σήμα κατατεθέν της πόλης ( μετά την γέφυρα του Ευρίπου).

Πάμε όμως και στο κουίζ του τίτλου. Ποιος γνωστός Χαλκιδέος εικονίζεται στη φωτογραφία; Ενδεχομένως να υπάρχουν αρκετοί γνωστοί Χαλκιδέοι, αλλά ο πλέον γνωστός στο πανελλήνιο είναι ο -τότε νεαρός μαθητής- δεύτερος καθήμενος από αριστερά, όπως κοιτάτε στη φωτογραφία, την οποία ψαρέψαμε από το facebook.

Πρόκειται για τον γνωστό δημοσιογράφο Ανδρέα Ρουμελιώτη, ο οποίος είναι φίλος μας και θα σημειώσουμε ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου!! ( Μετά απ΄αυτή την σημείωση Ανδρέα περιμένουμε τουλάχιστον ένα κουτί γλυκά στο γραφείο μας.)

Επιστροφή