Έπιασαν πρώην Δήμαρχο με 736 κιλά λαθραίου καπνού

Έπιασαν πρώην Δήμαρχο με 736 κιλά λαθραίου καπνού
24 Οκτωβρίου 2014, 08:00
A+ A-
Είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση ο 55χρονος. Συνελήφθησαν και άλλα δύο άτομα.

Πρώην Δήμαρχος Δήμου της Φθιώτιδας συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Οκτωβρίου, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς, με την κατηγορία της παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ο 55χρονος πρώην Δήμαρχος είχε αποθηκεύσει σε τρία οικήματα, τα οποία χρησιμοποιούσε ως αποθηκευτικούς χώρους, αλλά και στο σπίτι του ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού βάρους 736 κιλών και 750 γραμμαρίων περίπου.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε, περιλαμβάνονται επίσης άλλα δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 50χρονος Έλληνας και ένας 40χρονος Αλβανός. Αυτοί οι δύο εντοπίστηκαν αρχικά να μεταφέρουν με αυτοκίνητο ποσότητα καπνού βάρους 1060 γραμμαρίων.

Ακολούθησαν οι έρευνες στο σπίτι και στις αποθήκες του πρώην Δήμαρχου, όπου βρέθηκε η μεγάλη ποσότητα καπνού, αλλά και συσκευές συσκευασίας, ηλεκτρονικές ζυγαριές και άλλα αντικείμενα.

Ο 55χρονος πρώην δημοτικός άρχοντας, οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης 23 Οκτωβρίου ενώπιον του Εισαγγελέα. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ για την υπόθεση ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Επιστροφή