Οίκος ανοχής κληρώνει ένα αυτοκίνητο για τους πελάτες (φωτό)

Οίκος ανοχής κληρώνει ένα αυτοκίνητο για τους πελάτες (φωτό)
20 Απριλίου 2015, 08:23
A+ A-
Το σύνθημα είναι "κάντε σεξ και κερδίστε", αφού με τις πολλές επισκέψεις αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος το ΙΧ.

Πραγματικά αυτή η είδηση δίνει άλλη διάσταση στη φράση "επιχειρηματικό δαιμόνιο". Οίκος ανοχής στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή των Σφαγείων προχώρησε σε μια πρωτότυπη κίνηση προκειμένου να προσελκύσει πελάτες, αλλά και να ευχαριστήσει αυτούς που τον επισκέπτονται.

Αποφάσισε λοιπόν να ανακοινώνει με αφίσες που έχει αναρτήσει στις εγκαταστάσεις του ότι κληρώνει ένα σπορ αυτοκίνητο, Mazda RX8, για τους επισκέπτες-πελάτες του. Με κάθε επίσκεψη ο πελάτης παίρνει ένα κουπόνι, με το οποίο θα συμμετάσχει στην κλήρωση.

Όσο περισσότερες ... επισκέψεις κάνει κάποιος αυξάνει τις πιθανότητες να κερδίσει το αυτοκίνητο. Η ιδιαιτερότητα πάντως του συγκεκριμένου οίκου ανοχής φαίνεται και από το κτήριο στο οποίο στεγάζεται. 

Το κτίριο δεν θυμίζει σε τίποτα οίκο ανοχής καθώς είναι φτιαγμένο από ξύλο και μοιάζει με καλύβα. Μάλιστα διαθέτει και ψυγείο με αναψυκτικά και κρύα σάντουιτς για όσους θελήσουν ένα σνακ, πριν ή μετά τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Στη φωτογραφία το αυτοκίνητο που θα κληρωθεί μπροστά από τον πρωτότυπο οίκο ανοχής.

Επιστροφή