Δύο ανήλικοι επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο και του άρπαξαν το πορτοφόλι

Δύο ανήλικοι επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο και του άρπαξαν το πορτοφόλι
19 Φεβρουαρίου 2018, 08:52
A+ A-
Πρόκειται για 17χρονο αγόρι και 15χρονη κοπέλα, που συνελήφθησαν μετά την πράξη τους.

Την δόξα του διάσημου ζευγαριού των παρανόμων Μπόνι και Κλάιντ ζήλεψαν, όπως φαίνεται, ένας 17χρονος νεαρός και η 15χρονη φίλη του, οι οποίοι επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο και του άρπαξαν το πορτοφόλι.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου, έξω από σούπερ-μάρκετ στη Λιβαδειά, όπου ένας 72χρονος μόλις είχε τελειώσει τα ψώνια του και αποχωρούσε από το κατάστημα.

Τότε τον πλησίασε η 15χρονη, η οποία με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφερε να του πάρει το πορτοφόλι, που είχε μέσα το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ.

Ωστόσο, ο 72χρονος αντιλήφθηκε την κλοπή και επιχείρησε να ακινητοποιήσει την 15χρονη, με αποτέλεσμα να επέμβει ο 17χρονος, ο οποίος επιτέθηκε στον ηλικιωμένο και τον χτύπησε στο κεφάλι.

Η σκηνή έγινε αντιληπτή από άλλους πελάτες, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και περιπολούντες αστυνομικοί κατέφθασαν αμέσως και συνέλαβαν τους δύο ανήλικους δράστες της επίθεσης.

Στην κατοχή της 15χρονης βρέθηκε το πορτοφόλι, που παραδόθηκε στον 72χρονο, ενώ σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Επιστροφή