Διαμονή

Πού θα μείνετε

Πού θα μείνετε
13 Αυγούστου 2016, 00:22
Σας προτείνουμε λύσεις εντός και εκτός Χαλκίδας, οικονομικές ή πιο ακριβές για να έχετε να επιλέξετε.

ΕΝΤΟΣ  ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Μέσα στο κέντρο της Χαλκίδας υπάρχουν πέντε ξενοδοχεία που σας εξασφαλίζουν πρόσβαση με τα πόδια σε όλα τα βασικά μέρη της πόλης (παραλία, αγορά κτλ).

Στην παραλία, κοντά στην παλιά γέφυρα,  θα βρείτε το ιστορικό  LUCY (τέσσερα αστέρια). Διαθέτει  δωμάτια με θέα τη θάλασσα και όλα τα απαραίτητα κομφόρ. Οι τιμές του κυμαίνονται απο 80 ευρώ το  μονόκλινο και απο  90  ευρώ το δίκλινο.

Το ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ είναι ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων που βρίσκεται στο κέντρο της παραλίας. Ανακαινίστηκε το 2004, διαθέτει 93 δωμάτια (εκ των οποίων δύο για ΑΜΕΑ) και κάποια έχουν ωραία θέα στα νερά του Ευρίπου. Οι τιμές του ξεκινούν από 75 ευρώ το μονόκλινο και 110 ευρώ το δίκλινο.

Στο δρόμο πάνω από την παραλία είναι δύο ακόμη ξενοδοχεία. Το JOHN΄S   HOTEL,  τριών αστέρων, με 35 χρόνια λειτουργίας και δύναμη 57 κλινών. Η τιμή των δωματίων του ξεκινά απο 60 ευρώ.

Στην ίδια οδό είναι το ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ  ένα αρχοντικό του 1890 που μετατράπηκε σε ξενοδοχείο και ανακαινίστηκε το 2006. Είναι 2 αστέρων, λιτό και οικονομικό: Το μονόκλινο κοστίζει από 30-47 ευρώ και το δίκλινο από 40-60 ευρώ.

Σχεδόν κάτω από το Φρούριο της Κανήθου υπάρχει το HOTEL  HARA (δύο αστέρων) με φθηνές τιμές και με θέα τη "βασίλισσα" του Ευρίπου, την όμορφη Χαλκίδα

ΔΙΠΛΑ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΠΟΛΗ

Από τη βοιωτική πλευρά στην περιοχή του Αγίου Μηνά, στη Δροσιά, υπάρχουν δύο  άξια αναφοράς ξενοδοχεία.

Το ΠΕΛΑΓΟΣ  (4 αστέρια) διαθέτει 115 δωμάτια εκ των οποίων τα 21 είναι bungalows. Εχει μεγάλη πισίνα και μια αρκετά καλή παραλία στα «πόδια» του.

Πάνω στην παραλία του Αγίου Μηνά, υπάρχει το ALMIRA MARE σε μία έκταση 8 στρεμμάτων με πισίνα. Ανακατασκευάστηκε το 2005 και ανήκει στα τετράστερα ξενοδοχεία.

ΣΤΗΝ  ΠΕΡΙΟΧΗ  ΤΗΣ  ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Περίπου 20 χλμ έξω από τη Χαλκίδα, στην περιοχή  του Μαλακώντα και της Ερέτριας, υπάρχει μία πλειάδα ξενοδοχειακών μονάδων που διεκδικούν την προτίμησή σας.

Το πεντάστερο NEGROPONTE RESORT αποτελείται από πέντε κτήρια που ενώνονται μεταξύ τους και διαθέτει μεγάλη πισίνα στο κέντρο. Προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών, όπως επιβάλλει η deluxe κατηγορία του. Ανοιχτά όλο το χρόνο. Μονόκλινο απο 75 και δίκλινο από 98 ευρώ.

Γνωστό σε πολλούς το HOLIDAYS  IN  EVIA, λίγο πιο έξω απο την Ερέτρια.  Δίπλα το  "αδελφάκι του"  ERETRIA  VILLAGE.  Μιλάμε για πανέμορφες βίλλες μέσα στο  πράσινο. 

Το MIRAMARE, τεσσάρων αστέρων,  ανοίγει  την 1η Απριλίου και κλείνει την  31η Οκτωβρίου  κάθε έτους. Χρεώνει το μονόκλινο από 64 ευρώ και το δίκλινο απο 75 ευρώ.