Εισαγόμενα αδέσποτα

Εισαγόμενα αδέσποτα
15 Φεβρουαρίου 2011, 07:35
A+ A-
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Αυτοκίνητο με Αθηναϊκές πινακίδες απελευθέρωσε σκύλο στη Χαλκίδα.

Η σκηνή διαδραματίστηκε στο πάρκο του Βούρκου, την Κυριακή το πρωί και μας την εξιστόρισε επισκέπτης του egnomi.gr, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του. Ο ίδιος είχε πάει με τα παιδιά του βόλτα στο πάρκο.

Αυτοκίνητο με Αθηναϊκές πινακίδες στάθμευσε στο πάρκο. Από μέσα βγήκε ένα ζευγάρι με ένα σκύλο δεμένο με λουρί. Τον πήγαν μια βόλτα και σε λίγο τον έλυσαν. Ο σκύλος άρχισε να τρέχει στο πάρκο, προφανώς ευχαριστημένος.

Όταν απομακρύνθηκε λίγο, το ζευγάρι μπήκε στο αυτοκίνητο πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε, αφήνοντας το σκυλί... αμανάτι στη Χαλκίδα. Ο αναγνώστης μας δεν θεωρεί το γεγονός τυχαίο και το συνδυάζει με τη ραγδαία αύξηση των αδέσποτων σκύλων στη Χαλκίδα τον τελευταίο καιρό.

Λέτε η οικονομική κρίση να αναγκάζει ιδιοκτήτες σκύλων να τους απελευθερώσουν, γιατί δεν έχουν πλέον την οικονομική δυνατότητα να τους συντηρήσουν; Σίγουρα δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε, με βεβαιότητα, κάτι τέτοιο.

Αυτό όμως που είναι βέβαιο, χωρίς καμία αμφιβολία, είναι ότι έχουν αυξηθεί σημαντικά τα αδέσποτα και κυκλοφορούν κατά αγέλες στους δρόμους. Μήπως ο Δήμος θα έπρεπε να αναλάβει κάποια πρωτοβουλία επί του θέματος και με την ευκαιρία να ρωτήσουμε: Ποιος αντιδήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος έχει αναλάβει την συγκεκριμένη αρμοδιότητα;  

Σημείωση: Η φωτογραφία που βλέπετε είναι αρχείου.

Επιστροφή