Το στενό του διαβόλου!

Το στενό του διαβόλου!
15 Φεβρουαρίου 2011, 13:02
A+ A-
Σ' αυτό το δρομάκι της Χαλκίδας γίνονται ληστείες, χρήση ναρκωτικών και σεξουαλική παρενόχληση γυναικών.

Το δρομάκι της φωτογραφίας είναι το στενό πίσω από το 20ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, που οδηγεί στην οδό Μπαλαλαίων. Μιλάμε δηλαδή για ένα κεντρικότατο σημείο της πόλης, που δυστυχώς έχει εξελιχθεί σε ...στενό του διαβόλου!

Στο δρομάκι αυτό, που τα βράδια είναι θεοσκότεινο, έχουν γίνει από αρπαγές γυναικείων τσαντών και σεξουαλικές παρενοχλήσεις μέχρι χρήση ναρκωτικών, όπως αποκαλύπτουν αγανακτισμένοι περίοικοι στο egnomi.

Αφορμή για το ξέσπασμα των περιοίκων (που για ευνόητους λόγους επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους) ήταν η επίθεση τσαντάκια στην εφοριακό Μαριάννα Σέρρα, η οποία μόνο χάρη στη γενναιότητα και την τύχη της γλίτωσε την αρπαγή της τσάντας της. 

Το θέμα δημοσιεύεται στη "Γνώμη" που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα, και ώθησε αναγνώστες που κατοικούν στην περιοχή να μας τηλεφωνήσουν και να μας αποκαλύψουν ότι έχουν συμβεί και άλλα ... παράξενα περιστατικά (σαν αυτά που περιγράφουμε παραπάνω), στο "στενάκι του διαβόλου", όπως το χαρακτήρισαν.

Αυτό που ζητάνε οι κάτοικοι είναι να κλαδευτούν τα δένδρα, ώστε να υπάρχει ορατότητα και να τοποθετηθούν λάμπες φωτισμού, ώστε τα βράδια να υπάρχει άπλετο φως.

Μέχρι να συμβούν αυτά, συνιστούν στους Χαλκιδέους και ιδιαίτερα στις Χαλκιδέες να μην περνάνε τα βράδια από το συγκεκριμένο δρομάκι, γιατί κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να τους συμβεί. 

Επιστροφή