ΑΟΧ-ΑΙΟΛΟΣ 4-0: Προθέρμανση πριν τον "τελικό"

24 Μαΐου 2015, 20:50
A+ A-
Χατ-τρικ από τον Γιώργο Τσιβίκα (φωτο)














Ο ΑΟ Χαλκίς στον προτελευταίο του αγώνα στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική έκανε μια καλή προθέρμανση πριν από τον "τελικό' της επόμενης Κυριακής με τη Μαλεσίνα και κέρδισε με άνεση το φιλότιμο Αίολο Καρπενησίου.

Ο προπονητής Γιώργος Λάμπρου ξεκούρασε αρκετούς παίκτες από τη βασική 11άδα (Καραμπάς, Θωμάς, Τσομπάνης, Φιλιππίδης, Δήμου) δίνοντας την ευκαιρία ν' αγωνιαστούν σε αρκετούς μικρούς που αγώνίζονται στην ομάδα Νέων (Μπασινάς, Τόλης, Τσεκούρας) και να κάνουν κι αυτοί τη ...δική τους προθέρμανση ενόψει του τελικού που θα δώσουν κι αυτοί για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣΕ.

Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος για την ομάδα της Χαλκίδας που πέτυχε δυο γκολ στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα και πριν τελειώσει το 45λεπτο ...καθάρισε το ματς πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ.

Οι φαν του ΑΟΧ δεν σταμάτησαν να ενισχύουν με φωνές την ομάδα τους και τα συνθήματα ήταν όλα φτιαγμένα για το επόμενο ματς με τη Μαλεσίνα όπου, όπως δείχνουν τα πράγματα, το στάδιο αναμένεται να ξαναζήσει στιγμές άλλης μιας ...πλημμύρας Χαλκιδέων φιλάθλων.

Ο Γιώργος Τσιβίκας ήταν ο πρωταγωνιστής στον αγώνα με τον Αίολο αφού σημείωσε τρία γκολ (8', 40' 85'), ενώ το σκόρ άνοιξε ο νεαρός Νίκος Τόλης (3').

ΑΟΧ:  Μόνος (46' Οικονομίδης), Κοροβέσης (46' Μπασινάς), Μαρίνος, Γκιτζάλης, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Βαλκάνος (60' Τσεκούρας), Ανέστης, Τόλης, Τσιβίκας, Σμυρναίος.

ΑΙΟΛΟΣ: Μακρής, Αζάκας, Τόσκας, Ζαραβέρης, Ιμβρος, Χαλκίδας, Φουκς, Ράμμος, Μπουμπούρης (80' Καραμπάς) , Κουρλός, Νικολάου.





















































































Επιστροφή