Δεν την αντέχει την Κωνσταντοπούλου ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος

Δεν την αντέχει την Κωνσταντοπούλου ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος
28 Μαΐου 2015, 10:41
A+ A-
Το έγραψε στο Facebook και προκάλεσε ποικίλα σχόλια η τοποθέτησή του.
Αντικείμενο πολλών σχολιασμών έχει γίνει τον τελευταίο καιρό η συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, τόσο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όσο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ειδικά στο facebook τα σχόλια δίνουν και παίρνουν.

Ο γνωστός συνδικαλιστής και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκίδα Δημήτρης Γεωργακόπουλος έκανε πρόσφατα μία ανάρτηση, η οποία προκάλεσε πολλά σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Συγκεκριμένα έγραψε στο χρονολόγιό του την φράση: "Δεν την αντέχω την Κωνσταντοπούλου, είπα και ελάλησα κι αμαρτίαν ουκ έχω." Όπως είναι φυσικό η φράση σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. 

Αρκετοί έσπευσαν να υπερασπιστούν την πρόεδρο της Βουλής, με τον Δημήτρη Γεωργακόπουλο να προσθέτει κι άλλο σχόλιο, αναφέροντας: "Ο τρόπος της είναι βασανιστικός, έχει έναν θεσμικό ρόλο που πρέπει να τον υπερασπίζεται σε εποχές μάλιστα που δοκιμάζεται και η πολιτική και οι πολιτικοί."

Στη συνέχεια, σε απάντηση σχολίου του φίλου του Γιώργου Μιχαήλ έγραψε επιπλέον: "Εγώ φίλε Γιώργο δεν είμαι απ΄αυτούς, τουναντίον προσπάθησα να την καταλάβω και να την δικαιολογήσω αλλά διαπιστώνω από την συμπεριφορά της ότι πρόθεση της πάντα είναι η δημιουργία έντασης. Αυτό είναι τουλάχιστον κουραστικό."

Την πιο ...ηχηρή παρέμβαση υπέρ της Ζωής Κωνσταντοπούλου την έκανε, με το γνωστό του ύφος, ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ρουμελιώτης, ο οποίος έγραψε:Κάτω τα χέρια απ την Ζωή μας!"

Επιστροφή