ΑΟΧ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2-0: Τέλεια αρχή ...εξαιρετικό τέλος

ΑΟΧ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2-0: Τέλεια αρχή ...εξαιρετικό τέλος
31 Μαΐου 2015, 22:20
A+ A-
Η Χαλκίδα γιορτάζει για την άνοδο στη Γ' Εθνική (πλούσιο φωτορεπορταζ και περιγραφή από το μεγάλο αγώνα)

Η ΑΟ Χαλκίς πέτυχε τη νίκη (2-0) που ήθελε και γιορτάζει, με δυο γκολ που ...έκαψαν τους αντιπάλους της στην αρχή του αγώνα και στο τέλος. Η ομάδα της Χαλκίδας έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα με τη Μαλεσίνα, άφησε ξανά στο τοπικό τόσο τη σημερινή αντίπαλό της όσο και την πολύ φιλόδοξη φέτος Θήβα και αποθεώθηκε για την άνοδό της στη Γ' Εθνική, από τους 2500 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στο στάδιο Χαλκίδας.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη Χαλκίδα αφού πριν συμπληρωθεί το 2ο λεπτό ο Φιλιππίδης σήκωσε ...όρθιο όλο το γήπεδο από τους πανηγυρισμούς για το γκολ που πέτυχε με ευθύβολο σουτ (μετά από πάσα του Τσιβίκα) από τη γραμμή της περιοχής αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Κοκονδύνη.

Ο πορτιέρο της Μαλεσίνας αναδείχτηκε στη συνέχεια σε πρωταγωνιστή γα την ομάδα του σώζωντας τουλάχιστον 5 φορές φορές την  εστία του στις επιθετικές ενέργειες των  παικτών που ήταν πάρα πολλές και πάντα επικίνδυνες.

Κι ενώ, ο Κοκονδύνης κρατούσε το 1-0 ...σχεδόν μόνος του, ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ Μόνος έγινε κι αυτός πρωταγωνιστής στα τελευταία λεπτά που οι παίκτες της Μαλεσίνας έκαναν την απέλπιδα προσπάθεια για να πετύχουν γκολ κάνοντας τρεις σωτήριες επεμβάσεις.

Ακριβως στο 90' έκανε την τελευταία του απόκρουση με εκπληκτική προσπάθεια και στην αντεπίθεση ο Ανέστης σημείωσε το γκολ που εστειλε οριστικά και ...αμετάκλητα τον ΑΟ Χαλκίς στη Γ' Εθνική.

Ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ
ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ
















Ο ΚΟΚΟΝΔΥΝΗΣ ΚΡΑΤΑ ΟΡΘΙΑ ΤΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑ

























...ΖΗΛΕΨΕ ΚΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ...ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ









ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ...ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗ












ΔΕΝ ΗΤΑΝ ...ΜΟΝΟΣ. ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ

 



Μπορεί ο Γιώργος Μόνος να έδειξε τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του που θύμισε σε πολλούς παλιούς ...Γκοτζαμάνη, αλλά δεν υπήρξε παίκτης του ΑΟΧ που να υστέρησε.

Οι δυο ακραίοι Κοροβέσης και Θωμάς ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αριστοι στα αμυντικά τους καθήκοντα ενώ κατέβασαν αρκετές φορές και την μπάλα, ιδιαίτερα ο δεύτερος. Αποτέλεσαν τρίο ...γιγάντων στο κέντρο της άμυνας ο Ευσταθίου, ο Καραμπάς και ο Γκιτσάλης. Πάνω - κάτω έτρεχε ο Ηλίας Δήμου, έκοβε και δημιουργούσε. Ο Τσιβίκας δεν είχε μεγάλη επιτυχία στις διεισδύσεις του όπως άλλες φορές αλλά ήταν παρών και στα δυο γκολ. Ο Βαλκάνος έτρεξε πολύ, ενώ βοήθησε και αμυντικά. Ο Φιλιππίδης δούλεψε πολύ στο κέντρο της αντίπαλης άμυνας ανοίγοντας διαδρόμους για τους πλάγιους. Θαυμάσιος ο Τσομπάνης, έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στα μπαράζ. Ο Ανέστης που μπήκε αλλαγή και μόνο με το γκολ που πέτυχε, έβαλε το στίγμα του στο θρίαμβο του ΑΟΧ.


 ΟΛΟΙ κι αυτοί που συνέθεσαν το φετεινό ρόστερ του ΑΟΧ ...έβαλαν μπροστά τα στήθη τους για την αναγέννηση της ποδοσφαιρικής Χαλκίδας και όλοι ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, όπως TEΛΕΙΑ ήταν και η συμπαράσταση των φίλων του ...ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ






ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Αποθεώθηκε και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Λάμπρου, ιδιαίτερα από τους παίκτες του και όπως είπε στο τέλος του αγώνα. "Ο ΑΟ Χαλκίς πρέπει να έχει συνέχεια γιατί το αξίζει να γίνει η καλή ομάδα του ένδοξου παρελθόντος".


ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ






Ναι ο ΑΟ Χαλκίς μπορεί να ξαναδιαγράψει ΛΑΜΠΡΗ πορεία μακριά από το τοπικό, αρκει ΟΛΟΙ να μείνουν ΚΟΝΤΑ του και να ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ (έμπρακτα κι όχι μόνο στα λόγια) στη διοίκηση του Τάσου Καρυστινού και των συνεργατών του.


ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ


ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Μόνος, Κοροβέσης, Θωμάς, Καραμπάς, Γκιτσάλης, Ευσταθίου, Τσομπάνης (90' Τσεκούρας), Βαλκάνος, Φιλιππίδης (66' Ανέστης), Δήμου, Τσιβίκας (90' Αυλωνίτης).


ΜΑΛΕΣΙΝΑ: Κοκονδύνης, Πάππος (15' Χαραλάμπους), Πίσκοπος (86' Παπαλουκάς), Λελούδας, Μπέσσας, Δέδες, Δ. Γκανάς (52' Πέππας), Ζησόπουλος, Ρούσσης, Ν. Λέντας, Σέττος.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας) ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης, Παπανικολάου (Κορινθίας).


































Επιστροφή