Πιο must look δεν γίνεται

Πιο must look δεν γίνεται
6 Ιουλίου 2015, 20:24
A+ A-
Με καλοκαιρινή διάθεση βρείτε το καταλληλότερο αξεσουάρ.
Με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σας, ψάχνετε να βρείτε ποιο είναι αυτό το αξεσουάρ του καλοκαιριού που θα απογειώσει το look σας.
Μην ψάχνετε μάταια ανάμεσα σε τσιμπιδάκια, κοκαλάκια και λουλούδια, αφού η κορδέλα - μπαντάνα μπορεί να σας μεταμορφώσει στο λεπτό σε style icon.


Η πολύ στενή κορδέλα που φοριέται κατά μήκος του μετώπου είναι το πιο hot trend της σεζόν. Αν έχετε μακριά μαλλιά και χωρίστρα στη μέση τολμήστε το!
Οι αφέλειες συνδυάζονται και αυτές με την κορδέλα αλλά είναι προτιμότερο να τολμήσετε με πιο μακριά τα μπροστινά μαλλιά.
Ταιριάξτε τέλεια την διπλή κορδέλα με κότσο και μεταμορφωθείτε στο απόλυτο hair style icon. Ογκος ψηλά και διπλή κορδέλα είναι ότι πρέπει για να κάνετε όλα τα κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος σας και να ακολουθήσουν επιφωνήματα θαυμασμού. Η διπλή κορδέλα ταιριάζει επίσης και με τις αφέλειες.
Αν θέλετε λιγάκι πιο χίπικο ή μποέμιμο look δεν έχετε παρά να τολμήσετε να εντυπωσιάσετε με τη δύναμη της κορδέλας-μπαντάνας που είναι πιο φαρδιά και φοριέται στο πάνω μέρος του κεφαλιού.










Μικρά tip:

Τυλίξτε μια λεπτή κορδέλα γύρω από την κορυφή του κεφαλιού και προσέξτε μην μαζεύονται τα μαλλιά σας γύρω από τα αυτιά.

Αν έχετε αφέλειες φροντίστε να φορέσετε την κορδέλα από πάνω.

Η χοντρή κορδέλα χαρίζει απαράμιλλο στιλ αλλά και κρατάει τα μαλλιά στη θέση τους.
Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που μπορεί να σας μεταμορφώσει σε μαθήτρια αλλά και σε style icon.

Επίσης, τα οβάλ γυαλιά ηλίου σε συνδυασμό με τη χοντρή κορδέλα είναι από τα must look του καλοκαιριού, που πρέπει να υιοθετήσετε!

Επιστροφή