Στέλνουν φιλάκια με αιδιοδοξία

4 Ιουλίου 2015, 07:30
A+ A-
Διακρίσεις των αθλητριών του ΓΑΣ Εύβοιας και Δόξα Χαλκίδας


Συνεχιζουν την πετυχημένη τους πορεία  και την κατάκτηση μεταλλίων ο ΓΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ καθώς και η Δόξα Χαλκίδας με τις μικρές αθλήτριες να στέλνουν αισόδοξα μηνύματα για πολλές μελλοντικές διακρίσεις.

Στο κλειστό γήπεδο Μοσχάτου πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Α.Ε.Σ.Γ.Α ο αγωνας ρυθμικης γυμναστικής της κατηγοριας Ε' (προαγωνιστικά τμήματα) όπου 


• ο ΓΑΣ Εύβοια κέρδισε στις δυάδες την πρώτη θεση με τις αθλήτριες Μαρία-Ευφροσύνη Σαρρή  και Αναστασία  Παπαδημητρίου καθώς και την έκτη θεέση με τις αθλητριες Ορσαλ'ια  Τσιτσίγκου και Ελευθερία Μάλλιαρη. 


• ο ΓΑΣ ΔΟΞΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ κατέκτησε την τρίτη θέση με την αθλητρια Αγγελική Δούλου.

Η εμφάνιση όλων των αθλητριών ικανοποίησε τις προπονήτριές τους Ευαγγελία  Μακρύγιαννη, Μαίρη  Τριανταφύλλου και Βιολετα Καμπά.


• Ο σύλλογος ΓΑΣ ΔΟΞΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ συμμετειχε στο αγωνιστικό επίπεδο της γυμναστριάδας του COSMOGYM CONTEST και κατεκτησε την 3η θεση με το αγωνιστικο του τμημα, χαροποιώντας την Ρενάτα Μαρίνη, προπονήτρια των αθλητριών που συμμετείχαν  σε μια μεγάλη διοργάνωση (οι συμμετοχές έφτασαν τις 5.020 απο πολλές χώρες)


Πολυ καλές κριτικές απέσπασαν και οι μικρες αθλητριες του ίδιου συλλόγου που συμμετειχαν στη διοργάνωση COSMOGYM FESTIVAL με ενα τμημα 12 αθλητριων (προπονητρια η Ρενάτα Μαρίνη) κι ένα τμήμα  9 αθλητριών (προπονήτρια η Ιωάννα Σιαμέτη).


• Στη Γυμναστριάδα (COSMOGYM CONTEST ) που έγινε στο Περιστέρι πήρε μέρος για πρώτη φορά  και ο ΓΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και οι αθλητριες του απο τις ακαδημίες (προπονητρια η Κατερίνα Μακρύγιαννη) που κατέκτησαν την τριτη θεση. Οι αθλήτριες που πήραν μέρος ήταν οι: Σπανού Μαρία, Κοντογιάννη Κάτια, Γκάνη Ολγα, Καλομοίρη Μαρία, Παϊτάρη Μαιρήλια, Σαμαρτζή Βαλεντίνα, Πολυχρόνου Αικατερίνη, Πανταζή Αννα-Μαρία, Γκογκάνη Ειρήνη και Παπαευσταθίου Ιωάννα.

Επιστροφή