Σταύρος Μακαρίου:Οι Έλληνες αυτοκτονούν και οι εθνοπατέρες ...πάνε σε εκλογές!

Σταύρος Μακαρίου:Οι Έλληνες αυτοκτονούν και οι εθνοπατέρες ...πάνε σε εκλογές!
29 Αυγούστου 2015, 15:51
A+ A-
Μία διαφορετική προσέγγιση στην προκήρυξη των εκλογών

*Γράφει ο Σταύρος Μακαρίου

Τις τελευταίες ημέρες που η ακατάσχετη εκλογολογία κυριαρχεί , έχουν αυξηθεί οι αυτοκτονίες και τα κρούσματα μελαγχολίας στις Ελληνίδες και στους Έλληνες. Συμπατριώτες μας  συνεχίζουν να χάνουν τη ζωή τους ή να καταλήγουν στα ψυχοφάρμακα και στα ψυχιατρεία.

Μάλιστα, τα κρούσματα της αυτοχειρίας έχουν αυξηθεί ακόμη περισσότερο, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τέσσερις αυτοκτονίες στελεχών, μέσα σε ένα μήνα, χωρίς η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να ασχολείται, ιδιαιτέρως με το γεγονός ή να έχει δείξει ουσιαστικό ενδιαφέρον στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων των στρατιωτικών (μεταθέσεις, οικονομικά και άλλα)

Από την άλλη μας βασανίζει το ερώτημα, θα γίνουν ή τελικά, δε θα γίνουν εκλογές, ιδού η απορία ( παραφράζοντας το ερώτημα του «Σαιξπηρικού Άμλετ» , να ζει κανείς ή να μη ζει σε ένα κόσμο όπου κυβερνά η διαφθορά ;;)!!!

Βέβαια, μη νομίζουμε ότι στη σύνθεση της νέας Βουλής θα αλλάξουν και πολλά πράγματα.

Τα πολλά χρόνια ύπαρξης των ίδιων ανθρώπων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο έχουν αναπτύξει φαινόμενα διαφθοράς αλλά και απάθειας των καλομαθημένων και καλοαναθρεμμένων βουλευτών απέναντι στα προβλήματα της Πατρίδας και του λαού μας.

Ας γυρίσουμε την πλάτη στους παλιούς , φθαρμένους και κουρασμένους πολιτικούς ίσως τότε βγούμε από τα αδιέξοδα και ανακτήσουμε τη χαμένη μας αξιοπιστία και αξιοπρέπεια

Επιστροφή