Στον Ελλήσποντο και ο Παναγιώτης Γεωργίου

Στον Ελλήσποντο και ο Παναγιώτης Γεωργίου
28 Αυγούστου 2015, 17:05
A+ A-
Ενισχυμένη ο ομάδα της Λαμψάκου θα μπει στο πρωτάθλημα.

Ενισχυμένος αναμένεται να είναι ο νεοφώτιστος Ελλήσποντος με την προσθήκη και του αμυντικού Παναγιώτη Γεωργίου (φωτό) που έχει θητεία σε ομάδες της Football League και την απόκτηση του ανακοίνωσε πριν λίγο ο νέος πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Κουρκουμέλης (πήρε τη θέση του παραιτηθέντος Θανάση Λιαγκούκου). O 25χρονος Χαλκιδέος εφυγε από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας το 2008  και μεταγράφηκε στα Τρικαλα και στη συνέχεια στην Παναχαϊκή απ' όπου το Γενάρη του 2013 είχε μετακομίσει στην Αχαϊκή.

Ο Α.Σ.ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ έχει ανακοινώσει πρόσφατα και την απόκτηση του μέσου Αντώνη Τζαφέρου (ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ, πήγε στα Σούρμενα και επανήλθε στη Χαλκίδα για τον Ολυμπιακό, ενώ την τελευταία περίοδο αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Σχηματαρίου), κι ακόμη του επιθετικού Σωκράτη Ελευθερίου ο οποίος πέρσι είχε τραυματιστεί λίγο μετά τη μεταγραφή του στον ΑΟ Λουκισίων και δεν μπόρεσε ν' αγωνιστεί στη συνέχεια.

Εχουν αποκτηθεί επίσης ο νεαρός τερματοφύλακας Μπάμπης Βασιλείου που είχε μεταγραφεί και στην Κ-20 του Ηρακλή Ψαχνών, ο επιθετικός από την ΑΕΧ Αλέξανδρος Κοβός που έχει σκοράρει αρκετές φορές στα φιλικά και ο νεαρός Θάνος από το Δήλεσι.

Από τους πρωταθλητές του 2ου ομ'ιλου της Β' κατηγορίας έφυγαν ο Πέτρος Στρατής, ο Βαγγέλης Σαλεμής και ο Βασίλης Νόνας.

Στην ομάδα συνεχίζει προπονητής ο Αργύρης Μαστραγγελής με συνεργάτη από φέτος τον έμπειρο γυμναστή Δημήτρη Γατόπουλο και ο Ελλήσποντος στα 4 φιλικά (όλα εκτός Λαμψάκου) μέχρι τώρα δεν έχει ηττηθεί (με Λήλα 2-1, με Δροσιά 2-2, με Εύριπο 6-0 και με Καστέλλα 1-1). Την Τρίτη (1/9) θ' αγωνιστεί στο Αφράτι και το άλλο Σάββατο (5/9) στο Σχηματάρι.

• Το Σάββατο 29 Αυγούστου ο Ελλησποντος διοργανώνει εκδήλωση στο Γυμνάσιο Λαμψάκου με το συγκρότημα 9 Μποφώρ.

Επιστροφή