Αυτοί είναι οι κανόνες για πετυχημένο φλερτ

Αυτοί είναι οι κανόνες για πετυχημένο φλερτ
3 Σεπτεμβρίου 2015, 15:11
A+ A-
Τι πρέπει να κάνετε για να γλιτώσετε την ...χυλόπιτα. Διαβάστε τι μας λένε επί του θέματος νεαροί και νεαρές.
Σίγουρα έχετε ακούσει για τον φόβο του τερματοφύλακα πριν την εκτέλεση πέναλτι. Υπάρχει όμως ένας άλλος φόβος, τον οποίο βιώνουν απείρως περισσότεροι άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, σε καθημερινή βάση, σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Είναι ο "φόβος της χυλόπιτας κατά την διάρκεια του φλερτ". Σίγουρα, ειδικά τους άντρες, σας έχει απασχολήσει κι εσάς το θέμα και μην μου πείτε ότι δεν δεν σας έχει περάσει από το μυαλό, όταν πλησιάζετε μία γυναίκα, η σκέψη "κι αν μου πει όχι;".

Αλήθεια όμως υπάρχουν κανόνες για πετυχημένο φλερτ; Τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις; Τα ερωτήματα αυτά έγιναν θέμα για το σημερινό ρεπορτάζ, στη διάρκεια του οποίου ζητήσαμε την γνώμη από νέους και νέες, που συναντήσαμε τυχαία στο δρόμο.

Πάμε αμέσως να δούμε τι μας είπαν:


Δύο εξαδέλφες, η Αγγελική Γκίκα και η Ζαφειρία Γκίκα δεν φάνηκε να αιφνιδιάστηκαν από τα ερωτήματα περί φλερτ. Πρώτη η Αγγελική μας είπε: "Για να πετύχει ένας άντρας στο φλερτ πρέπει να έχει γλυκιά συμπεριφορά, αλλά όχι τόσο ώστε να γίνεται μελό. Να ρωτάει πράγματα για σένα, δείχνοντας ενδιαφέρον για την προσωπικότητά σου και τα θέλω σου και να βάζει σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό του."
Από την πλευρά της η Ζαφειρία σχολίασε: "Πρέπει το φλερτ να μην έχει όρια, να σε πολιορκεί συνεχώς και να σε κάνει να νιώθεις σημαντική, ότι είσαι το παν γι΄αυτόν και να σε εκπλήσσει ευχάριστα κάθε φορά που σε πλησιάζει."


Ο λογιστής Άγγελος Ντρούγκας προτίμησε να μας περιγράψει την δική του εμπειρία, λέγοντας: "Όταν εγώ φλέρταρα την σύντροφό μου Μελίνα φρόντιζα να της δείχνω την καλή πλευρά του εαυτού μου, να δημιουργώ κλίμα εμπιστοσύνης και να δείχνω ενδιαφέρον για τα δικά της ενδιαφέροντα."


Η Ιωάννα Μπέρδου και η Κωνσταντίνα Τούντα συμφώνησαν ότι: "Το πετυχημένο φλερτ χαρακτηρίζεται από την καλή συμπεριφορά, την ευγένεια και το στυλ. Ο τρόπος προσέγγισης πρέπει να εντυπωσιάζει την γυναίκα."


Από την πλευρά του ο Γιάννης Πολύχρονος πιστεύει ότι: "Το φλερτ πετυχαίνει όταν έχεις ευγενική συμπεριφορά, δείχνεις ενδιαφέρον για πράγματα που αρέσουν στην κοπέλα, δεν της γίνεσαι κολιτσίδα, δείχνεις διακριτικότητα και δεν γίνεσαι βαρετός."
 

Επιστροφή