Μεταγραφική επίθεση με ...άμυνα

Μεταγραφική επίθεση με ...άμυνα
6 Οκτωβρίου 2015, 16:10
A+ A-
Ο Ηρακλής Ψαχνών ενισχύετεαι με αμυντικούς παίκτες - Πήρε ακόμη Τόρες και Φαμπρίς


Συνεχίζει τη μεταγραφική του ...επίθεση ο Ηρακλής Ψαχνών με στοχο την ενίσχυσή του στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Ηδη ανακοινώθηκε επίσημα η  απόκτηση του 25χρονου Λευτέρη Αθανασίου με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Ιωνικό Νικαιας. Ο Αθανασίου αγωνίζεται στην θέση του στοπερ και αναμένεται να είναι στα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή  Γιάννη Μωυσιαδη  από τον επόμενο αγώνα την Κυριακή, απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Λεβάντε.

Επίσης έχει έρθει σε επαφή και αναμένεται να γίνει γνωστή και επίσημα η μεταγραφή του  Θοδωρή Μπριλάκη ο οποίος πήρε πριν λίγο και επίσημα την αποδέσμευσή του από τον Ερμή Ζωνιανών. Ο υψηλόσωμος 22χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί στη Γ' Εθνική και με το Ρουβά Κρήτης.

Να αναφέρουμε ακόμη ότι είχε προηγηθεί η μεταγραφή του επιθετικού με γαλλική υπηκοότητα Φαμπρίς Αγουόρντ που έχει περάσει από τη Football League φορώντας τη φανέλα της Καλλιθέας αρχικά και του Φωκικού.

Επίσης οριστικοποιήθηκε και η απόκτηση του  Ντιέγκο Τόρες Φρέιλ ο οποίος τη σεζόν που τέλειωσε ήταν στον Αιολικό μέχρι τον Απρίλιο. Η συνεργασία τους διεκόπη  για παραβίαση εσωτερικού κανονισμού. Πριν ήταν στο ρόστερ της Καλλιθέας. Ο 22χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός εκτός απροόπτου θα είναι κι αυτός στη διάθεση του κ. Μωυσιάδη στον αγώνα της Κυριακής με την ομάδα της Ζακύνθου.

Επιστροφή