Στον Όμιλο Κουρτάκη ο «Γαύρος»

Στον Όμιλο Κουρτάκη ο «Γαύρος»
8 Οκτωβρίου 2015, 18:00
A+ A-
Με ...παίκτες όπως ο Μανώλης Γαβαθιώτης και Πέτρος Κωστόπουλος

Υπό νέα ιδιοκτησία κυκλοφορεί πλέον η εφημερίδα «Γαύρος», η οποία εκδόθηκε πριν από πέντε χρόνια από τον Αντώνη Πίκουλα. Το «ερυθρόλευκο» έντυπο, όπως και το ομώνυμο site, πέρασαν από την «Wizard Εκδοτικές επιχειρήσεις ΑΕ» (πρώην «Εκδόσεις Απόδοση») στον Όμιλο Κουρτάκη, εκδότη της Σαββατιάτικης εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη (φωτό).

Εκδότης του «Γαύρου» παραμένει ο Αντώνης Πίκουλας. Από κει και πέρα, η ομάδα της «ερυθρόλευκης» εφημερίδας θα ενισχυθεί με πασίγνωστους γαύρους.

Για παράδειγμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από χρόνια επιστρέφει σε έντυπο η ιστορική στήλη που επιμελούνταν στο «Φως» ο δημοσιογράφος Μανώλης Γαβαθιώτης. Επίσης, στο δυναμικό του φύλλου θα προστεθεί ο συνάδελφος Γιάννης Φραγκουλόπουλος, ο οποίος θα ασχολείται με θέματα που σχετίζονται με τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Στον νέο «Γαύρο» θα έχει παρουσία με μια καυστική στήλη ο Πέτρος Κωστόπουλος, ενώ τη δική τους δημοσιογραφική «γωνιά» θα αποκτήσουν ο Χρήστος Φερεντίνος και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος. Μετά από χρόνια, στις σελίδες της «ερυθρόλευκης» εφημερίδας θα επιστρέψουν οι δημοσιογράφοι Μιχάλης Τσαμόπουλος και Γιάννης Παπαγιάννης, ενώ σε καθημερινή βάση θα υπάρχει παρουσία και του «Χάρου της 7».



Επιστροφή