Ζευγάρι είχε ηρωίνη στην καβάτζα και μοίραζε σε ναρκομανείς

Ζευγάρι είχε ηρωίνη στην καβάτζα και μοίραζε σε ναρκομανείς
12 Οκτωβρίου 2015, 13:53
A+ A-
Βρέθηκαν στην κατοχή τους ηρωίνη, ζυγαριά ακριβείας και αρκετά χρήματα.

Με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών συνελήφθη ζευγάρι στη Λιβαδειά, αποτελούμενο από 42χρονο άντρα και 29χρονη γυναίκα, Έλληνες και οι δύο. Η σύλληψή τους έγινε την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον 42χρονο, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών και διαφόρων άλλων ανταλλαγμάτων. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι κρύβει τα ναρκωτικά σε σπίτι-καβάτζα.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, που οργάνωσαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν τον 42χρονο κοντά σε άλλο σπίτι, όπου διαμένει. Ακολούθησε έρευνα και στα δύο σπίτια. Μέσα στο σπίτι-καβάτζα εντοπίστηκε η 29χρονη σύντροφός του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν 144,8 γραμμάρια ηρωίνης σε στερεά μορφή (βράχος), εντός τριών νάιλον συσκευασιών, επιμελώς κρυμμένες σε αυτοσχέδια κρύπτη στο προσκέφαλο κρεβατιού (φωτό κάτω).


Επίσης 8,6 γραμμάρια ηρωίνης σε σκόνη, έτοιμη προς πώληση και χρήση, το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ, προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών, ένα εργαλείο (κοφτάκι) για τη θραύση της ηρωίνης.

Βρέθηκαν ακόμη μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, καθώς και διάφορα αντικείμενα με υπολείμματα ηρωίνης, μία πλαστική θήκη και ένας γεμιστήρας πιστολιού, που περιείχε 6 φυσίγγια, τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, διαφόρων τύπων (tablets & laptop).


Επιπλέον στη κατοχή του 42χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερα  κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ και ένα τραπεζικό βιβλιάριο καταθέσεων.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ επιπλέον ο 42χρονος κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Επιστροφή