Φωτιά Kaptain SA: Τεράστια η καταστροφή στο εργοστάσιο του Βαγγέλη Καπετάνιου

Φωτιά Kaptain SA: Τεράστια η καταστροφή στο εργοστάσιο του Βαγγέλη Καπετάνιου
23 Οκτωβρίου 2015, 20:09
A+ A-
Η βιομηχανία παραδόθηκε στις φλόγες.

Ολοκληρωτική είναι η καταστροφή στο εργοστάσιο Kaptain SA του Βαγγέλη Καπετάνιου (ένθετη φωτό πάνω δεξιά). Η δημοσιογράφος του EGNOMI.GR Πόπη Καρκαλή, που βρίσκεται  στον τόπο της συμφοράς γράφει:

«Κόλαση επικρατεί στην περιοχή της Ριτσώνας. Οι φλόγες συνεχίζουν να καίνε από τη μία άκρη στην άλλη το εργοστάσιο συνθετικών κουφωμάτων KAPTAIN S.Α. του Βαγγέλη Καπετάνιου, ενός επιτυχημένου επιχειρηματία στο χώρο των  συνθετικών κουφωμάτων, ενώ η προσπάθεια των πυροσβεστών επικεντρώνεται στις αποθήκες με τα εύφλεκτα υλικά και τα πλαστικά  κουφώματα. Ωστόσο, η καταστροφή φαίνεται να είναι ολοσχερής.

Η βροχή που πέφτει στην περιοχή δεν βοηθάει και τόσο πολύ στην κατάσβεση, ενώ η πιθανή επέκταση της φωτιάς εκτός εργοστασίου εγκυμονεί κινδύνους για ένα πρατήριο υγρών καυσίμων που είναι λίγο πιο μακρυά (σε απόσταση 500 μέτρων).

Πολύς κόσμος έχει συγκεντρωθεί εδώ στη Ριτσώνα, ενώ αρκετοί  υπάλληλοι της επιχείρησης στέκονται αποσβολωμένοι και παρακολουθούν την καταστροφική πυρκαγιά που συνεχίζει να καίει το εργοστάσιο, το οποίο τους έδινε  μεροκάματο εδώ και πολλά  χρόνια και ιδιαίτερα τώρα στις δύσκολες εποχές.

ΗΤΑΝ   Η    ΖΩΗ  ΖΩΗ  ΜΑΣ

Μιλώντας μαζί τους δύο από τους εργαζομένους, μας είπαν σχεδόν με δάκρυα στα μάτια: 

«Ηταν η ζωή μας αυτό το εργοστάσιο. Ζούσαμε πολλές οικογένειες εδώ και χρόνια  και τώρα δεν ξέρουμε τι θα απογίνουμε».

Διαβάστε ακόμη: Καίγεται το εργοστάσιο Kaptain SA του Βαγγέλη Καπετάνιου

                         Φωτιά Kaptain SA: Ισχυρή κινητοποίηση από τις πυροσβεστικές δυνάμεις

                         Φωτογραφίες από την πυρκαγιά στην Kaptain SA 

Επιστροφή