Συνελήφθη 39χρονος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Συνελήφθη 39χρονος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών
24 Νοεμβρίου 2015, 16:46
A+ A-
Έπιασαν και τον συγκάτοικό του για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου συνελήφθησαν στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, δύο Έλληνες, ηλικίας 39 και 45 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών (ο πρώτος) και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών (ο δεύτερος).

Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπών, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Συνολικά 23 δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή, καθώς και μία παιχνιδομηχανή, διάφορα έγγραφα οχημάτων, κάρτες ανάληψης μετρητών και μπλοκ επιταγών τραπεζών, υπό στοιχεία διαφόρων ατόμων, ως προϊόντα κλοπών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 39χρονος ενέχεται στη διάπραξη συνολικά 11 τουλάχιστον κλοπών, σε διάφορες περιοχές της Λαμίας, σε καταστήματα, πρατήρια υγρών καυσίμων, γραμματοκιβώτια πολυκατοικιών (από τα οποία άρπαξε φακέλους που περιείχαν έγγραφα και κάρτες ανάληψης μετρητών τραπεζών) και από οχήματα.

Σημειώνεται ότι οι δύο συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές, για διάπραξη κλοπών και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.  

Επιστροφή