Σαμποτάζ, ανικανότητα ή μήπως η κακιά η ώρα;

Σαμποτάζ, ανικανότητα ή μήπως η κακιά η ώρα;
24 Νοεμβρίου 2015, 11:37
A+ A-
Απλοί πολίτες μας λένε το έφταιξε για το κάζο στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.
Τεράστιο πλήγμα υπέστη το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας από την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών, η οποία προκάλεσε ρήξη στο εσωτερικό της και χλευαστικά σχόλια από τους πολιτικούς της αντιπάλους.

Το πιο λογικό επιχείρημα που ακούστηκε, αλλά παράλληλα αποτελεί "μαχαιριά" για την παράταξη ήταν το εξής: Πώς είναι δυνατό να θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα ένα κόμμα που δεν μπορεί να οργανώσει με αξιοπιστία ούτε μία εκλογική διαδικασία;

Το egnomi.gr ζήτησε την γνώμη των απλών πολιτών σχετικά με το κάζο που υπέστη η Νέα Δημοκρατία και τους ρώτησε που πιστεύουν ότι οφείλεται. Οι απαντήσεις είναι ποικίλες, αφού διίστανται οι απόψεις επί του θέματος. Διαβάστε παρακάτω όλες τις απαντήσεις:


Η Βούλα Κουτουρίδου πιστεύει ότι δεν συνέβη τυχαία αυτό το φιάσκο και τονίζει: "Πρόκειται για σαμποτάζ από το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, εκεί πρέπει να ψάξουν να βρουν τον υπεύθυνο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έγινε τυχαία."


Ο αρχιτέκτονας Γιώργος Μπεληγιάννης υπήρξε ιδιαίτερα καυστικός στις δηλώσεις του, αφού σχολίασε: "Είναι γεμάτη ανόητους η Νέα Δημοκρατία. Εκτός όμως από ανόητοι αποδείχτηκαν και ανοργάνωτοι, καλώς τα έπαθαν αυτά!"


Για έλλειψη οργάνωσης έκανε λόγο και η Ειρήνη Μούντριχα, ιδιωτική υπάλληλος, η οποία σηι λιτή της δήλωση επισήμανε: "Δεν φταίει κάτι άλλο, παρά μόνο η έλλειψη οργάνωσης. Ας πρόσεχαν!"


Αντίθετα η Κατερίνα Αλεξάνδρου θεωρεί υπεύθυνη την "κακιά ώρα", αφού μας είπε: "Τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τη Νέα Δημοκρατία από κάποιο λάθος χειρισμό του συστήματος. Έφταιξε η ...κακιά στιγμή, που λέει ο λαός." 

Επιστροφή