Παντελώς αδιάφορες αφήνει τις Χαλκιδέες ο αγρότης από την Κρήτη

Παντελώς αδιάφορες αφήνει τις Χαλκιδέες ο αγρότης από την Κρήτη
26 Νοεμβρίου 2015, 16:32
A+ A-
"Σιγά τον άντρα" μας είπαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, όσες γυναίκες μίλησαν στο ρεπορτάζ του egnomi.gr.
Πήγε στην Αθήνα για να συμμετάσχει στο αγροτικό συλλαλητήριο και έγινε πρώτο θέμα σε ιστοσελίδες και πρωινές εκπομπές της τηλεόρασης, ενώ μέχρι στο "ΟΛΑ", την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, βρέθηκε προσκεκλημένος. 

Μιλάμε φυσικά για τον επονομαζόμενο "σέξι αγρότη" Στάθη Στιβακτάκη, ο οποίος κέντρισε την προσοχή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Αθήνας εξαιτίας της κορμοστασιάς του, των γαλάζιων ματιών του και της μπρουτάλ εμφάνισης που διαθέτει.

Τι λένε όμως οι Χαλκιδέες για την περίπτωσή του; Το egnomi.gr έκανε ρεπορτάζ στους δρόμους της Χαλκίδας και βρέθηκε προ εκπλήξεως, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ, οι γυναίκες σχολίασαν: Σιγά τον άντρα!

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τις δηλώσεις για τον Στάθη, που μπορεί να έχει πέραση στην υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά όχι στη Χαλκίδα.


Η Κωνσταντίνα Καδίτη άκουσε μάλλον παραξενεμένη την ερώτηση και σχολίασε: "Σήμερα μπορεί να βρεθείς στο γυαλί για ψύλλου πήδημα, από το πουθενά, χωρίς να είσαι κάτι ιδιαίτερο. Το θέμα δεν το έχω παρακολουθήσει και δεν έχω άποψη."


Η δικηγόρος Κλαίρη Μπαζίγου δήλωσε εξοργισμένη από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τόνισε: "Προσωπικά δεν με εκφράζει το στυλ αυτού του άντρα, δεν μου αρέσει καθόλου η μπρουτάλ εμφάνιση. Επιπλέον ομολογώ ότι έχω εκνευριστεί με την έκταση που έχουν δώσει στο θέμα τα ΜΜΕ. Θεωρώ ότι υπάρχουν σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν."


Η Λίτσα Αυγέρη μας είπε: "Ο αγρότης από την Κρήτη μου είναι αδιάφορος. Δεν λέει κάτι και πιστεύω ότι έγινε τόσος ντόρος χωρίς λόγο. Προσωπικά δεν με ενθουσίασε καθόλου και απορώ με την έκταση που πήρε το θέμα."


Τρεις μαθήτριες και φίλες, η Γιώτα Τσιμπού, η Αλίκη Σφύρλα και η Μαρία Κουμάνταρου συμφώνησαν ότι: "Πολύ μεγάλη σημασία έδωσαν τα ΜΜΕ στον συγκεκριμένο αγρότη χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν θεωρούμε ότι είναι τόσο ωραίος, ώστε να δικαιολογείται τόσος ντόρος. Προφανώς δεν έχουν θέματα τα Μέσα, εκτός πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας και ψάχνουν κάτι για να ανεβάσουν την τηλεθέαση."


Επιστροφή