Πιστοποιητικό για την ορθή χρήση γεωργικών φαρμάκων

Πιστοποιητικό για την ορθή χρήση γεωργικών φαρμάκων
26 Νοεμβρίου 2015, 15:10
A+ A-
Από το Κέντρο "Δήμητρα", στην Αρτάκη.

Ξεκίνησε στο Κέντρο «Δήμητρα» της Αρτάκης η  Υλοποίηση Προγραμμάτων Εξετάσεων  Πιστοποίησης γνώσεων Ορθής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων, με την συμβολή του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανoύ και  του Γεωργίου Κελαϊδίτη, Αντιπεριφερειάρχη Οικονομίας και Κτηνιατρικής  της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας,  οι οποίοι παραχώρησαν υπολογιστές  προκειμένου να οργανωθεί το Κέντρο Εξετάσεων.

Με δωρεάν Σεμινάριο Κατάρτισης και  με το ελάχιστο κόστος, πληρώνοντας μόνο το παράβολο 25 ευρώ   του  ΥΠΑΑΤ, οι επαγγελματίες που κάνουν χρήση γεωργικών φαρμάκων μπορούν να πάρουν το πιστοποιητικό  που απαιτείται σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία.

Να σημειωθεί ότι από τις 26 Νοεμβρίου 2015, η πώληση γεωργικών φαρμάκων, εγκεκριμένων για επαγγελματική χρήση, περιορίζεται μόνο στα πρόσωπα που διαθέτουν το πιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών  φαρμάκων.

Εμείς, ενόψει και των νέων αποφάσεων του Υπουργείου, συνεχίζονται στο Κέντρο "Δήμητρα" Νέας Αρτάκης η διεξαγωγή των σεμιναρίων κατάρτισης και των εξετάσεων. Ήδη περισσότεροι από 100 υπόχρεοι απέκτησαν  το πιστοποιητικό και έπεται συνέχεια. (Πληροφορίες - Αιτήσεις  Υπεύθυνη: Ελένη Πινακούλα, τηλ.:  2221042124).

Επιστροφή