ΙΣΤΙΑΙΑ: Με πρόσχημα ένα προξενιό πήγαν να εξωθήσουν 50χρονη στην πορνεία

ΙΣΤΙΑΙΑ: Με πρόσχημα ένα προξενιό πήγαν να εξωθήσουν 50χρονη στην πορνεία
25 Νοεμβρίου 2015, 19:56
A+ A-
Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα μαστροπείας.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης εγκλημάτων κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, συνελήφθησαν την Τρίτη 24 Νοεμβρίου,  στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, δύο Βούλγαροι, ηλικίας 41 και 50 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα μαστροπείας.

Οι δύο κατηγορούμενοι επιχείρησαν να …βγάλουν στο κλαρί μία 50χρονη γυναίκα με πρόσχημα ένα προξενιό. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το απόγευμα της Δευτέρας 23 Νοεμβρίου, ο 50χρονος έπεισε και μετέφερε, από την περιοχή του Αλμυρού Βόλου στην Ιστιαία, μία συνομήλικη ομοεθνή του, με το πρόσχημα ότι θα της γνώριζε τον 41χρονο με σκοπό τον γάμο.

Στη συνέχεια οι δύο κατηγορούμενοι, σύμφωνα με την καταγγελία της 50χρονης, σε περιοχές της Ιστιαίας, την έφεραν σε επαφή με τέσσερις άντρες αγνώστων στοιχείων  ταυτότητας, με σκοπό την ακολασία, έναντι ανάλογου χρηματικού αντιτίμου, χωρίς τελικά ο σκοπός τους αυτός να πραγματοποιηθεί.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή Χαλκίδας.

Επιστροφή