Το χέρι του Θεού ...πύρινη γροθιά

Το χέρι του Θεού ...πύρινη γροθιά
10 Φεβρουαρίου 2016, 16:14
A+ A-
Η φωτογραφία με την οποία τρόμαξε αρκετός κόσμος
Σίγουρα ο Παντοδύναμος θα έχει πολλούς λόγους για να τα βάλει με το ανθρώπινο είδος γιατί η αλήθεια είναι ότι ...δεν βαδίζουμε γενικά στο δρόμο Του  αν αναλογιστεί κανείς ότι σε όλη την γη κυριαρχεί ...αναβρασμός. Πόλεμοι, εγκλήματα, βιασμοί και κάθε είδους ...αμαρτία.

Οταν λοιπόν κανείς αντικρίσει στον ουρανό ένα τεράστιο χέρι να κρατά μια πύρινη μπάλα το μυαλό του θα πάει στον καλό μας τον Θεούλη.
Το γεγονός σημειώθηκε στην Πορτογαλία όταν ένας μοναδικός σχηματισμός από σύννεφα ήταν αρκετός για να τρομάξει ο κόσμος.

Ο Πορτογάλος μπλόγκερ Ροτζέριο Πασέκο, ο οποίος τράβηξε την «μαγική» αυτή εικόνα, αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν αντίκρισε το τεράστιο αυτό σύννεφο στον ουρανό της Μαδέρα.

«Μόλις είδα τον ουρανό έτρεξα να πάρω την κάμερά μου και να τραβήξω φωτογραφίες. Νόμιζα πως έβλεπα ένα χέρι που κρατούσε μια πύρινη μπάλα», είπε ο 32χρονος, ο οποίος «ανέβασε» στη συνέχεια τις εντυπωσιακές εικόνες στο μπλογκ του και από εκείνη τι στιγμή έγινε πανικός στο διαδίκτυο.



Επιστροφή