Οι "Λύκοι" δάγκωναν! ΑΟ Μακρυκάπας-ΑΟ Ν. Αρτάκης 3-0

Οι Λύκοι δάγκωναν! ΑΟ Μακρυκάπας-ΑΟ Ν. Αρτάκης 3-0
3 Φεβρουαρίου 2016, 18:15
A+ A-
Θριάμβος για τους γηπεδούχος στον εξ αναβολής αγώνα!

Ο αγώνας από αναβολή της Μακρυκάπας με τον ΑΟ Ν. Αρτάκης έγινε σήμερα στο γήπεδο της πρώτης και εξελίχθηκε σε θρίαμβο για τους γηπεδούχους αφού κέρδισαν με 3-0 τον αντίπαλό τους που έκανε μια πολύ άσχημη εμφάνιση. Σκορερ για τους νικητές ήταν ο Θωμόπουλος και  ο Ζαούρης που έφθασε τα 8 συνολικά στο πρωτάθλημα.

Oι "Λύκοι" της Μεσσαπίας ήταν ...αχόρταγοι και διέλυσαν τον ΑΟΝΑ που ήθελε τη νίκη για να εκμεταλλευτεί τις λαβωματιές της ΑΕΚ και να την πλησιάσει πιο πολύ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, με την άμυνα τους να ...σκουπίζει κάθε επιθετική προσπάθεια των αντιπάλων τους και με γρήγορες επιθέσεις να δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στην εστία των φιλοξενούμενων.

Αντίθετα, η ομάδα της Αρτάκης ήταν πολύ μέτρια. Επαιξε χωρίς ψυχή κι αν ήταν πιο προσεκτικοί οι "Λύκοι", τότε οι δαγκωματιές τους θα ήταν πιο πολλές!

Να θυμίσουμε ότι η Αρτάκη, πριν από 25 μέρες, δέχθηκε άλλη μια βαριά ήττα εκτός έδρας, από τον Ελλήσποντο στη Λάμψακο με 4-1. Η φιλόδοξη πρωταθλήτρια, μακριά από το γήπεδό της έχει να κερδίσει εδώ και 6 αγώνες και πιο συγκεκριμένα ...από πέρσι (την 1η Νοεμβρίου του 2015 στα Ζάρκα)

Από την άλλη, η Μάκρυκάπα ...δαγκώνει και πληγώνει. Δείχνει πολύ δυνατή με τους "ισχυρούς" και πριν από την Αρτάκη είχε "πονέσει" τους Αλιβεριώτες την Κυριακή, παίρνοντας ισοπαλία από τον Ταμυναϊκό μέσα στο γήπεδό του και δεν άφησε κι αυτόν να χαρεί τη νέα απώλεια της ΑΕΚ και να την πλησιάσει.

Στο σημερινό αγώνα ο Θωμόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 14' και λίγο μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου (36')  ο Ζαούρης έκανε το 2-0 για τη Μακρυκαπα με ένα υπέροχο σε εκτέλεση γκολ. Ο νεαρός Αντώνης Ζαούρης ...χτύπησε ξανά στο 55' κολοκληρώνοντας το θρίαμβο της Μακρυκαπας και παράλληλα έγινε ο πρώτος σκόρερ της έχοντας πετύχει 8 γκολ συνολικά στους μέχρι τώρα αγώνες.

Μόλις ολοκληρώθηκε το 90λεπτο ο ΑΟΝΑ, που έπαιξε χωρίς τον τιμωρημένο Μπαλαμπάνη και τον τραυματία Ανέστη, κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Λειβαδίτη από τον Θωμόπουλο. Το εκτέλεσε ο Καραχάλιος και απέκρουσε ο Κυριακόπουλος διατηρώντας την ευρεία νίκη των Λύκων. Στο 86' είχε δοκάρι ο Ζήσης της Αρτάκης.

A.Ο ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Ευ. Τόγιας): Κυριακόπουλος, Πεταλωτής, Παπίλας, Χασάνδρας, Θωμόπουλος, Σηφάκης, Ντούμας, Ρωμανός (85' Β. Βουρδάνος), Ζαούρης (78' Α. Καρκαλής), Κούκα (62' Βαρτζής), Μπαλόζι.

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Ιω. Λεζγής):
Ευαγγελινός, Μούντριχας, Μαστροκώστας, Πεππές (41' Ζαχαριάς), Κηρύκος (61' Κονόμι), Γκογκομήτρος, Λούκας, Καραχάλιος, Λειβαδίτης, Τουρκοχωρίτης, Σίδερης (57' Ζήσης)

Διαιτητές ήταν οι: Φώτης, Καμπούρης, Σπανός





Επιστροφή