Ντεμπούτο του "αυστριακού" Τάσου Αυλωνίτη με τη φανέλα της Στουρμ Γκρατς

8 Φεβρουαρίου 2016, 08:00
A+ A-
Ο Χαλκιδέος αμυντικός έπαιξε βασικός σ' όλο το παιχνίδι κόντρα στην Άλταχ, στην πρώτη του συμμετοχή στην Μπουντεσλίγκα Αυστρίας



Με κολακευτικά σχόλια συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Χαλκιδέου αμυντικού Τάσου Αυλωνίτη στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία της Αυστρίας.

Ο Αυλωνίτης, που πριν δέκα μέρες μετακόμισε στη Στουρμ Γκρατς ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε βασικός σε όλο το 90λεπτο στο εκτός έδρας ματς με την Ράιντορφ Άλταχ.

Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2 με τους γηπεδούχους να προηγούνται 2-0 με γκολ στο 4' και στο 11' και την ομάδα του Αυλωνίτη να ισοφαρίζει σε 2-2 με γκολ στο 32' και στο 90'.



Στις δηλώσεις του -μετά το τέλος του αγώνα- ο προπονητής της Στουρμ Φράνκο Φόντα τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Τάσου Αυλωνίτη, ενώ ο υψηλόσωμος Χαλκιδέος αμυντικός απέσπασε πολύ καλές κριτικές και από τους δημοσιογράφους της αυστριακής τηλεόρασης.

Αν λοιπόν η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, ο Τάσος Αυλωνίτης έδειξε ότι έχει τα φόντα να γίνει ένα από τα αγαπημένα παιδιά των οπαδών της Στουρμ Γκρατς.


Επιστροφή