Δυναμική είσοδος στο 2016 για την ΟΔΙΚ Εύβοιας

Δυναμική είσοδος στο 2016 για την ΟΔΙΚ Εύβοιας
12 Φεβρουαρίου 2016, 20:16
A+ A-
Τον πρώτο μήνα του έτους συμμετείχε σε πληθώρα δράσεων και εκδηλώσεων.

Δυναμικά ξεκίνησε η νέα χρονιά για την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ.) Ευβοίας, με εκπαιδεύσεις, σεμινάρια και ασκήσεις. Στις 8 Ιανουαρίου η ομάδα πήρε μέρος σε εκπαιδευτική ημερίδα στο Αεροδρόμιο Ελευσίνας και συγκεκριμένα στην βάση Ελικοπτέρων Super Puma SAR 384 Μ.Ε.Δ.(Μοίρα Έρευνας και Διάσωσης).

Μια μέρα μετά (9 Ιανουαρίου), η Ο.ΔΙ.Κ. συμμετείχε στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού και Πολιτισμού Χωρίς Σύνορα. Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο Hilton, με συμμετοχή 40 Εθελοντικών Οργανώσεων, από το φάσμα του Εθελοντισμού & Πολιτισμού.


Στις 10 Ιανουαρίου η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων Ευβοίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της όπου παραβρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι της. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ο.ΔΙ.Κ. Κώστας  Φεζούδης και ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας  Γεώργιος Κωστόπουλος.


Στις 17 Ιανουαρίου, στα πλαίσια σεμιναρίου της OFF 4X4 EXPEDITIONS και του εκπαιδευτή της Land Rover στην Αγγλία Κώστα Λιάπη, τα μέλη της Ο.ΔΙ.Κ. Ευβοίας εκπαιδεύτηκαν στη χρήση τετρακίνητων οχημάτων και στη σωστή διαχείριση του εξοπλισμού.  


Στη συνεχεία η ομάδα έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση του Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ, για την βράβευση των αθλητών και αθλητριών του στίβου, που έγινε 23 Ιανουαρίου. Τέλος, στις 26 Ιανουαρίου η Ο.ΔΙ.Κ. Ευβοίας έδωσε το «παρών» στην Άσκηση Ετοιμότητας, που διεξήχθη στο Νοσοκομείο Χαλκίδος, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδος.

Επιστροφή