Αποστρατεία με πικρία για τον Λάμπρο Χουλιαρά

Αποστρατεία με πικρία για τον Λάμπρο Χουλιαρά
19 Φεβρουαρίου 2016, 19:04
A+ A-
Σε δήλωσή του κάνει λόγο για "αλλότριες σκοπιμότητες", που δεν έλαβαν υπόψη την διαδρομή του.
Προήχθη στο βαθμό του Ταξίαρχου και αποστρατεύτηκε, στις κρίσεις των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας ο Ευβοιώτης Αστυνομικός Διευθυντής Λάμπρος Χουλιαράς, ο οποίος υπηρετούσε ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής.

Στο παρελθόν ο Λάμπρος Χουλιαράς είχε διατελέσει Υποδιευθυντής και Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας. Την είδηση της αποστρατείας την υποδέχτηκε με σχετική πικρία, την οποία δεν δίστασε να εξωτερικεύσει.

Συγκεκριμένα με μήνυμα που έγραψε στο facebook κάνει λόγο για "αλλότριες σκοπιμότητες κατά τις πρόσφατες κρίσεις των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.", οι οποίες δεν έλαβαν υπόψη την διαδρομή του επί 34 χρόνια στην μάχιμη δράση.

Το πλήρες κείμενο του μηνύματος, που έγραψε, έχει ως εξής:

"Μετά από 34 χρόνια μάχιμης υπηρεσίας, Αυστηρής προσήλωσης στο Εθνικό και Υπηρεσιακό καθήκον και αυταπάρνησης η πορεία μου στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας έφτασε στο τέλος. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλο το προσωπικό του σώματος, ανώτερο και κατώτερο, που είχα την τιμή να συνεργαστώ όλα αυτά τα χρόνια από όποια υπηρεσία και αν διετέλεσα, καθώς μία σειρά αστυνομικών επιτυχιών δεν θα καταγράφονταν αν δεν αποτελούνταν οι υπηρεσίες στις οποίες ηγήθηκα, με άξιο προσωπικό που πάντα εργαζόταν με γνώμονα το κοινωνικό όφελος και όχι την προσωπική ιδιοτέλεια. 

Η διαδρομή αυτή είχε καλές και κακές στιγμές, ωστόσο στη ζωή προχωράμε κρατώντας μόνο τα θετικά. Δυστυχώς όμως, αλλότριες σκοπιμότητες κατά τις πρόσφατες κρίσεις των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. τα παραπάνω δεν ελήφθησαν υπόψιν… 

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους, στους Έλληνες αξιωματικούς και στο λοιπό προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, που μέσα στις δύσκολες και υποταγμένες εποχές που διανύουμε, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα υπερβάλλοντας εαυτούς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες".

Επιστροφή