Ο Αλέξανδρος έδειξε τον δρόμο για την Ρωσία στις Ευβοϊκές επιχειρήσεις

Ο Αλέξανδρος έδειξε τον δρόμο για την Ρωσία στις Ευβοϊκές επιχειρήσεις
29 Απριλίου 2016, 20:46
A+ A-
Σε ενημερωτική συνάντηση στο Επιμελητήριο Εύβοιας.

Συνάντηση για την ενημέρωση των Ευβοϊκών επιχειρήσεων με θέμα τους τρόπους προσέγγισης της Αγοράς στην Ρωσία πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου στο Επιμελητήριο Εύβοιας. Την παρουσίαση και ανάλυση του θέματος έκανε ο Αλέξανδρος Τσίκουρας, Διευθυντής του Δικτύου «DISCOVER GREECE BUSINESS TRAVEL CHANNEL». 

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας του Επιμελητηρίου Εύβοιας για την παροχή ενός ολοκληρωμένου πλέγματος υπηρεσιών, για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των Ευβοϊκών επιχειρήσεων, το οποίο περιλαμβάνει την επιχειρηματική πληροφόρηση, την εκπόνηση μελετών, τη μεταφορά τεχνογνωσίας, αλλά και τη διευκόλυνση της δικτύωσης τους μέσω επιχειρηματικών αποστολών, εκθέσεων Β2Β συναντήσεων, ημερίδων και συνεδρίων.

Ο Αλέξανδρος Τσίκουρας ανέλυσε τη διαδικασία διαμόρφωσης της στρατηγικής διεθνοποίησης των επιχειρήσεων, τους βασικότερους τρόπους διείσδυσης στην αγορά της Ρωσίας, τους τρόπους πιστοποίησης των εξαγώγιμων προϊόντων από την Ρωσική Νομοθεσία, κλπ.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας θα συνεχίσει να στηρίζει την εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων ως βασικού παράγοντα ανάπτυξης της τοπικής μας οικονομίας. 

Επιστροφή