Επέστρεψαν με μετάλλια οι αθλητές S.O. Εύβοιας

Επέστρεψαν με μετάλλια οι αθλητές S.O. Εύβοιας
26 Μαΐου 2016, 20:40
A+ A-
Από τους Αγώνες Κανόε - Καγιάκ, που διεξήχθησαν στην Λίμνη Κουρνά Χανίων. 
Σε μια μαγευτική περιοχή του Δήμου Αποκορώνου Χανίων Κρήτης, την Λίμνη Κουρνά διεξήχθησαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics Κανόε - Καγιάκ 2016 το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαΐου, στο πλαίσιο των 17ων Διεθνών "Κορίσσιων" Διασυλλογικών Αγώνων Κανόε- Καγιάκ. 

Στους Αγώνες, στην λίμνη Κουρνά, συμμετείχαν 50 αθλητές Special Olympics μαζί με τους Unified Partners και τους προπονητές τους από τα προπονητικά προγράμματα Κανόε-Καγιάκ της Αθήνας, της Χαλκίδας και των Χανίων. 



Οι αθλητές Κανόε - Καγιάκ Special Olympics Εύβοιας μαζί με τους Unified Partners και την προπονήτριά τους διακρίθηκαν ιδιαίτερα. Συγκεριμένα, ο αθλητής Γιώργος Μιχαηλίδης έλαβε στο Κ1 Αργυρό Μετάλλιο. Ο αθλητής Αλέκος Τσιμπούνης έλαβε στο Κ1 Αργυρό Μετάλλιο.

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης και ο Αλέκος Τσιμπούνης έλαβαν αμφότεροι στο Κ2 Χρυσό Μετάλλιο. Ο Γιώργος Μιχαηλίδης με Unified Partner τον Ορέστη Ευθυμιάδη αθλητή Κανόε-Καγιάκ του ΝΟΧ έλαβαν Κ2 Χρυσό Μετάλλιο.

Ο Αλέκος Τσιμπούνης με Unified Partner τον Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη, αθλητή Κανόε-Καγιάκ του ΝΟΧ έλαβαν Κ2 Χρυσό Μετάλλιο. Προπονήτρια Κανόε - Καγιάκ Special Olympics είναι η Αλεξία Μπαρδακλή.

Επιστροφή