ΧΑΛΚΙΔΑ: Καταδικάστηκε σε 32 χρόνια κάθειρξη για ληστείες σε Ψαχνά και Αμφιθέα

ΧΑΛΚΙΔΑ: Καταδικάστηκε σε 32 χρόνια κάθειρξη για ληστείες σε Ψαχνά και Αμφιθέα
22 Ιουνίου 2016, 08:30
A+ A-
Από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Εύβοιας.
Σε κάθειρξη 32 ετών αθροιστικά καταδικάστηκε την Τρίτη 22 Ιουνίου ένας 38χρονος Αλβανός, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος σε τέσσερις υποθέσεις, οι οποίες εκδικάστηκαν στη Χαλκίδα, από το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Εύβοιας. 

Οι υποθέσεις αφορούσαν σε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων στην περιοχή των Ψαχνών, της Γλυφάδας Εύβοιας και της Αμφιθέας, οι οποίες διαπράχθηκαν με απίστευτη σκληρότητα από τον κατηγορούμενο και συνεργούς του, οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μία γερόντισσα, η οποία αναγνώρισε χωρίς καμία επιφύλαξη τον κατηγορούμενο ως δράστη, κατέθεσε ότι την βασάνιζαν επί τέσσερις ώρες για να αποκαλύψει που έκρυβε τα λεφτά της, ενώ δεν δίστασαν να της αποσπάσουν και την βέρα της από το χέρι.

Για την μία υπόθεση ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 14 ετών και από 6 χρόνια κάθειρξη ήταν η ποινή του για καθεμία από τις υπόλοιπες τρεις υποθέσεις, οπότε φτάνουμε αθροιστικά στην ποινή των 32 ετών κάθειρξη, η οποία θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό από το Εφετείο, αφού ο κατηγορούμενος αναμένεται να ασκήσει έφεση. 

Επιστροφή