Λάθη του καλοκαιρινού μακιγιάζ

Λάθη του καλοκαιρινού μακιγιάζ
27 Ιουνίου 2016, 10:00
A+ A-
Τι πρέπει να αποφύγουμε

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες στο καλοκαιρινό μακιγιάζ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν ορισμένα "λάθη" που μπορεί να κάνουμε  και να χαλάμε ολόκληρο το πρόσωπό μας. Διαβάστε παρακάτω και μάθετε τι πρέπει να αποφύγουμε φέτος!

 Make up

Τώρα πλέον που έχεις ξεκινήσει τα πρώτα μπάνια ήρθε η ώρα να αλλάξεις και την απόχρωση του μέικ-απ σου! Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο το να έχει διαφορετικό χρώμα το δέρμα του προσώπου σου από του κορμιού σου οπότε ειδικά αν έχεις ήδη πάρει χρώμα δεν μπορείς να φοράς ακόμη το ανοιχτόχρωμο μέικ-απ που φορούσες μέχρι τώρα. Διάλεξε ένα μέικ-απ και μια πούδρα που ταιριάζει τέλεια στην επιδερμίδα σου και δεν δημιουργεί διχρωμίες.

Τέλος το  “βαρύ” μακιγιάζ:

Φυσικά το  smokey eye  είναι από τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις αλλά καλύτερα όχι τώρα. Το  καλοκαιράκι, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αναδείξουμε τον πιο φυσικό εαυτό μας! Τα φωτεινά και πιο γυαλιστερά χρώματα στο μακιγιάζ των ματιών αλλά και των χειλιών θα κάνει πιο απλό αλλά και πιο αισθησιακό το μακιγιάζ σου. Μπορείς να κρατήσεις το μολύβι των ματιών για το βραδινό σου μακιγιάζ και να δημιουργήσεις με αυτό μοναδικά λουκ.

Κρέμα ή πούδρα:

Αν βασανίζεσαι με το παραπάνω ερώτημα τότε η απάντηση είναι μια: Σίγουρα κρέμα! Οι πούδρες ειδικά στην πιο ματ εκδοχή τους είναι σούπερ δεν έχουν όμως φτιαχτεί για το καλοκαίρι και καλό είναι τώρα να το “γυρίσεις” αφού θα δεις τα κρεμώδη προϊόντα θα μείνουν για πολύ περισσότερη ώρα στο πρόσωπό σου!

 

Επιστροφή