Φυτεία χασίς με 16 δενδρύλλια καλλιεργούσε 43χρονος

Φυτεία χασίς με 16 δενδρύλλια καλλιεργούσε 43χρονος
18 Ιουλίου 2016, 13:44
A+ A-
Εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Φυτεία με 16 δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε στην ευρύτερη αγροτική περιοχή των Βαγίων Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη το Σάββατο 16 Ιουλίου και ο καλλιεργητής της φυτείας, ένας 43χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισαν τη φυτεία και έθεσαν αυτή σε διακριτική επιτήρηση.

Το πρωί του Σαββάτου, ο 43χρονος μπήκε στο χώρο της φυτείας, όπου κατά την περιποίηση - πότισμα των δενδρυλλίων, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Από το χώρο της φυτείας ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 16 δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος σε ανάπτυξη, ύψους από 1,20 έως και 2 μέτρων. Επιπλέον κατασχέθηκαν 6 πλαστικά δοχεία με νερό που χρησιμοποιούσε ο 43χρονος για το πότισμα των δενδρυλλίων.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους 150 γραμμαρίων.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Επιστροφή