Πουλάει το νυφικό της για να βρει λεφτά για το διαζύγιο

Πουλάει το νυφικό της για να βρει λεφτά για το διαζύγιο
25 Αυγούστου 2016, 08:48
A+ A-
Η αγγελία απατημένης συζύγου στο eBay έχει γίνει viral.  

Αναμφίβολα ένα διαζύγιο δεν είναι καλό για κανένα και καμία, αλλά για φανταστείτε να μην υπάρχουν ούτε λεφτά για την έκδοσή του; Το πρόβλημα αυτό, της έλλειψης χρημάτων για διαζύγιο, αντιμετώπισε η Samantha Wragg.

Όταν διαπίστωσε ότι ο άντρας της την απατάει αποφάσισε να τον χωρίσει, αλλά δεν της έφταναν τα χρήματα για το διαζύγιο, Τότε σκέφτηκε να πουλήσει το νυφικό της στο e-Bay, για να βγάλει τα έξοδα του διαζυγίου της με το «καθίκι τον άνδρα» της, όπως τον χαρακτηρίζει.

Η ίδια αναφέρει ότι το νυφικό αξίζει 2.000 λίρες και εκείνη έβαλε μια τιμή εκκίνησης τις 500 λίρες. Τονίζει μάλιστα ότι είναι το ιδανικό φόρεμα για όσες έχουν περίπου ύψος το 1.50.

Στην αγγελία της η 28χρονη αστειεύτηκε γράφοντας:

«Κυρίως το πουλάω καθώς πρέπει να πληρώσω το διαζύγιό μου το οποίο μου άφησε ο πρώην σύζυγός μου. Όπως φτάνει η ουρά στο πάτωμα είναι λίγο βρώμικο στη γύρω περιοχή και θα χρειαστεί ένα στεγνό καθάρισμα προτού να φορεθεί για την ημέρα της ζωής σας. 

Δεν είχα χρόνο για να κάνω ένα στεγνό καθάρισμα πριν το καθίκι, ο σύζυγός μου αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στο γάμο μας. Κόστισε στους καημένους τους γονείς μου 2.000 λίρες το 2014.

Λυπάμαι που έχω μόνο δύο φωτογραφίες αλλά όταν ανακάλυψα ότι ο σύζυγός μου είχε άλλη γυναίκα έκαψα και διέγραψα οριστικά ότι είχε να κάνει με το αηδιαστικό πρόσωπό του. 

Αν θέλετε ένα νυφικό το οποίο είναι γεμάτο κακές αναμνήσεις και γκρεμισμένες ελπίδες και όνειρα τότε αυτό είναι ένα για εσάς. Ελπίζω αυτό το φόρεμα να σας φέρει πολλή περισσότερη ευτυχία απ' ο,τι έφερε σε μένα στο τέλος και αν δεν... τότε μπορείτε πάλι να το πουλήσετε εδώ».

Όπως παραδέχεται η αρχική αγγελία στο eBay δεν είχε ανταπόκριση και έτσι αποφάσισε με τον αδερφό της να την κάνει λίγο πιο χιουμοριστική. Ήθελε να γίνει viral αλλά δεν περίμενε τέτοιο αποτέλεσμα. 

Από τη στιγμή που έγινε αυτό οι προσφορές φτάνουν ακόμη και τις 13.000 λίρες, ενώ δεν μπορεί να πιστέψει και το πόσα μηνύματα συμπαράστασης έχει λάβει από αγνώστους.

Επιστροφή