Οδοντόβουρτσα: Το.. πολυεργαλείο της ομορφιάς

Οδοντόβουρτσα: Το.. πολυεργαλείο της ομορφιάς
25 Αυγούστου 2016, 18:16
A+ A-
Διάβασε πως μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις διαφορετικά
Αν νομίζεις ότι η οδοντόβουρτσα δημιουργήθηκε κατ' αποκλειστικότητα για τα δόντια σου κάνεις μεγάλο λάθος. Αποδεικνύεται ότι πρόκειται για ένα πολυεργαλείο ομορφιάς αφού όπως θα διαβάσεις και παρακάτω μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε στα μαλλιά, στις βλεφαρίδες ακόμη και στα χείλια.

Απολέπιση χειλιών:

Ένα από τα πιο βασικά μυστικά για να έχεις απαλά και βελούδινα χείλη είναι να τους κάνεις απολέπιση. Φτιάξε ένα δικό σου φυσικό scrub με λίγο ελαιόλαδο και μαύρη ζάχαρη και τρίψε με την οδοντόβουρτσα σου τα χείλη σου. Θα δεις πόσο τέλειο θα δείξει το κραγιόν σου όταν το απλώσεις.

Οδοντόβουρτσα για τα μαλλιά :

Αν βλέπεις τούφες ή τρίχες να "πετάνε" δεξιά και αριστερά στις ρίζες ή στην γραμμή των μαλλιών, υπάρχει λύση! Ψέκασε λίγη λακ στην οδοντόβουρτσα σου και βούρτσισε λιγάκι στην χωρίστρα, την γραμμή των μαλλιών, πάνω από τα αυτιά και θα δεις διαφορά σύμφωνα με τις συμβουλές του hairstylist των διασήμων Mark Townsend. 

Επίσης ένα έξτρα tip είναι ότι σου δίνει την ευκαιρία να έχεις τον απόλυτο έλεγχο όταν πρόκειται να δώσεις χρώμα στις ρίζες σου. Αν θέλεις να φρεσκάρεις τις ρίζες των μαλλιών σου αυτό είναι το ιδανικό εργαλείο που χρειάζεσαι αφού θα το βολευτείς περισσότερο απ' ότι με το πινέλο!

Και για τα φρύδια:

Θέλεις την τέλεια γραμμή για τα φρύδια;  Τα χοντρά ή πιο "γεμάτα" φρύδια είναι τάση φέτος αρκεί όμως να έχεις ένα ωραίο σχήμα και να μην έχεις τριχούλες να "πετάνε". Χρησιμοποίησε την οδοντόβουρτσα σου για να φτιάξεις τις απείθαρχες τρίχες ώστε να μείνουν στην θέση τους. Αν και πάλι δεν έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις μπορείς άνετα να απλώσεις λίγο τζελ για τα φρύδια ή ακόμη και λίγο νεράκι που θα τις σταθεροποιήσει.

Για τις βλεφαρίδες:

Σε περίπτωση που πιστεύεις πως το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες  δεν αποκλείεται να σου τις καταστρέψει καθώς τις γυρίζεις, γιατί δεν παίρνεις την οδοντόβουρτσα σου για να τις γυρίσεις; ξεκινώντας από την βάση προς την κορυφή "γύρισε" τες απαλά- όπως κάνεις όταν απλώνεις μάσκαρα με το πινέλο- με την βοήθεια της οδοντόβουρτσας σου.

Επιστροφή