Μαζί εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου

Μαζί εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου
28 Αυγούστου 2016, 10:50
A+ A-
Ο Γιάννης Κοκκάλας και ο Αντώνης Μπέτσας συμπαίκτες στο μπαράζ

Χθες ο Γιάννης Κοκκάλας (πένω δεξιά στη φωτό) και ο Αντώνης Μπέτσας (κάτω αριστερά) παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα Λήλας-Ελλήσποντος από την εξέδρα του γηπέδου Βασιλικού.

Σήμερα, στο μπαράζ για την άνοδο στη Β' ΕΠΣΕ (ώρα 6) ΤΡΑΧΗΛΙ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΟΣΙΑΣ που θα γίνει στο γήπεδο Γυμνού θα είναι πάλι μαζί, αλλά εντός αγωνιστικού χώρου.

Βετεράνοι και οι δυο αλλά αειθαλείς θα φορέσουν τη φανέλα του Τραχηλίου στον ο οποίο πήραν μεταγραφή, από την Αθλόπολη με την οποία αναδείχτηκαν φέτος και πρωταθλητές Γ' κατηγορίας.

Η ιδια ομάδα θα ενισχυθεί με τους Τζιάνι Ελμασλάρι (από το Λήλα) και Γιώργο Κατσαρή (από τον Ολυμπο).

Από την άλλη μεριά ο Αστέρας έκανε 7 μεταγραφές ενόψει των αγώνων μπαράζ (συμμετέχει και το Βυζάντιο και δυο από τις τρεις ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για τη Β').

Η ομάδα τη Δροσιάς  απέκτησε τον Σπύρο Ρουμελιώτη (ανήκε στους Παπάδες), Βαγγέλη Κοροβέση (Απόλλων Χαλκίδας), Δημήτρη Κοντολιό (ΠΑΟΚ Χαλκίδας), Αποστόλη Παπίλα (Κεραυνό Μύτικα), Θοδωρή Τσίμη (ΜΙαούλη) κι ακόμη το Αρτακιανό Μανώλη Τιόπουλο που αγωνιζόταν στον Ηρακλή Ασωπίας και τον Μιχάλη Πράσινο που έχει ξεκινήσει από τα Αλάτσατα, πέρασε και από τον Ολυμπιακό Χ. και φέτος ήταν στον ΑΟ Δηλεσίου.



Επιστροφή